Zobacz pełną wersję : Dubai
..........................
tak, Burj Al Arab
na którym piętrze mieszkałeś???
ja w zeszłym roku byłem na 7-dmym, może znalazłeś gdzieś mój podpis za obrazem?? ;)
EOT bo nas zaraz Vitez opierdaczy, że mu temat kasztanimy i tym razem będzie miał za co :twisted:
Hehe... no i was wywialo do plenerow :twisted: .
Mozecie smialo kontynuowac 8)
Hehe... no i was wywialo do plenerow :twisted: .
Mozecie smialo kontynuowac 8)
spoko spoko spokojnie :-o
Trochę mnie dziwi niebo na tym zdjęciu. Dokładnie rok temu byłem dwa tygodnie w Muskacie i nie przypominam sobie prawie żadnych chmur. A te wyglądają jak by miało zaraz z nich lunąć...
No to może jest wtedy nieco przyjemniej na świeżym powietrzu...
taa, ok 33 stopni ;-)
Zapodałbyś jeszcze pare fotek z Dubaju ;-)
A to stado terenówek to o co chodziło? Pasły się na piaseczku? ;)
Dosłownie pare - jak się na jakiś weekend rodzinki z domu pozbędę to popracuje nad wyborem najciekawszych fotek.
http://www.pbase.com/mmsza/dubai
THX.. jeślibyś miał, to wrzuć pare panoramek :-). Głównie miasta
Janusz Body
09-11-2005, 12:59
Trochę mnie dziwi niebo na tym zdjęciu. Dokładnie rok temu byłem dwa tygodnie w Muskacie i nie przypominam sobie prawie żadnych chmur. A te wyglądają jak by miało zaraz z nich lunąć...
Tam naprawdę czasem pada :-)
Janusz
Od Bozego Narodzenia do konca lutego padalo w Muskacie co najmniej raz w tygodniu. Pozdrawiam z Omanu.
Norbert
"mmsza, naprawde w dubaju jest tak fajnie ?" :mrgreen:
Tam naprawdę czasem pada
No w to nie wątpię i to zapewne dość intensywnie. Obok fabryki w której byłem wiódł wybetonowany kanał słusznych rozmiarów na jakąś okresową rzekę, który w czasie kiedy tam byłem był suchutki. Jak popada, to w tym miejscu jest to jedyne ujście dla wody, gdyż skaliste podłoże nie jest zbytnio wsiąkliwe. I jego wymiary wskazywały że faktycznie czasem pada...
Moje wątpliwości wiązały się z porą roku, myślałem że foto jest z przed kilku dni.
Pozdrawiam z Omanu
Wzajemnie pozdrawiam! Mimo że byłem tam chwileczkę, to mi się bardzo podobało. Niestety, był to u mnie okres pre-dSLR'owy :( Muszę nad tym pomyśleć, aby wybrać się tam jeszcze uzbrojony we właściwy sprzęt.
Ostatnie fajne :) W sumie nie wyglada to wszystko jakos strasznie egzotycznie - ot, miasto jak miasto ;-)
No, to byś pojechał z drewnem do lasu. Aparaty i optyka -25% tego co u nas u TIPa. Z naszej grupy kilka osób nakupowało sobie trochę małpek, dwóch wróciło z 300D (2500 KIT), ja z Sigmą 18-125 (700 zł) - a było to na początku roku.
Ehhh, jak teraz bym tam był, to bym wiedział jakie szkła kupić :rolleyes:
mmsza - to był wyjazd firmowy, jaką branżę reprezentujesz?
No to miło, ale niestety nie związana z moją (budownictwo). Z koncernowym pozdrowieniem b'Art :)
Ostatnie fajne :) W sumie nie wyglada to wszystko jakos strasznie egzotycznie - ot, miasto jak miasto ;-)
jak dla kogo :-)