Zobacz pełną wersję : Gdzie naprawić obiektyw w Trójmieście ?
wakeford
16-06-2010, 15:55
Witam Wszystkich !
W moim canonie 15 2,8 zacinanają się przesłony, jest to na tyle upierdliwe, że postanowiłem w końcu to naprawić. Podejrzewam, że jest to jakaś mała ustreka, typu nasmarowanie i nie warto wysyłać do serwisu na Żytniej, bo za samą przesyłkę zapłacę więcej niż za naprawę. Czy w Trojmieście jest ktoś kto mógłby mi to fachow zrobić ?, myślę o kimś godnym polecenia.
dorzucam się do pytania, przyda się na przyszłość taka informacja ;)
W firmie O.K! Serwis na Czarnym Dworze remont (czyszczenie, przesmarowanie) sonnara 200 i jestem zadowolony. Firma daje gwarancję da usługę.
A co sądzicie o serwisie w gdyni na Armii Krajowej? Zaciął mi sie C17-85 musze to gdzies szybko i dobrze zrobic. Btw. ile gwarancji daje canon na obiektywy, bo nie moge znależc karty i nie wiem czy jest sens przeorania calego domu.
A co sądzicie o serwisie w gdyni na Armii Krajowej? Zaciął mi sie C17-85 musze to gdzies szybko i dobrze zrobic. Btw. ile gwarancji daje canon na obiektywy, bo nie moge znależc karty i nie wiem czy jest sens przeorania calego domu.
Canon daje 1 rok gwarancji na swoje produkty.
januszP.
20-07-2010, 14:32
Może z Zakładzie pana Marka Mazura (ten od bursztynowego obiektywu i innych konstrukcji) w Gdańsku Wrzeszczu na Grunwaldzkiej vis a vis Lidl-a i Galerii Bałtyckiej.
robert914
20-07-2010, 15:23
Adresy sprawdzonych serwisów z całej Polski,podzielone na województwa:)
:arrow: LINK (http://www.korex.net.pl/naprawa-sprzetu-fotograficznego.html)
Również polecam O.K serwis na ulicy Czarny dwór. W miarę szybko , a co ważniejsze solidnie .
Szkło nie jest juz na gwarancji. Zobacze jutro w gdyni Foto Complex ile dają czasu na naprawe, jak nie to O.K na Przymorzu. Wiecie ile bierze "żytnia" za przesyłke tam i spowrotem?