Zobacz pełną wersję : Corrida- UWAGA, NAPRAWDE DRASTYCZNE!!!
https://canon-board.info//brak.gif
źródło (http://img716.imageshack.us/img716/5954/picture2qt.png)
A tutaj wiecej na ten temat :
http://www.huffingtonpost.com/2010/05/22/julio-aparicio-gored-in-t_n_585941.html
uwielbiam jak byk wygrywa :)
coś pięknego - oby częściej
W tym wypadku największym zwycięzcą jest stomatolog.
coś pięknego - oby częściej
Wypadałoby oburzyć się, ale masz rację. W końcu choć na chwilę role się odwróciły. A bydle w ostatniej chwili załatwiło torreadora, facet już trzyma szpadę do dobicia byka.
W tym wypadku największym zwycięzcą jest stomatolog.
raczej chirurg szczękowy :mrgreen:
o kurde :lol:
gdyby nie filmik to aż się wierzyć nie chce, jakby to był fotomontaż
dżisus!
niech się koleś cieszy że byczek odpuścił, bo jakby potrząsnął łbem, to ten "podbródkowy" skończył by się sromotnie.
Jakoś nie potrafię w sobie wzbudzić większego współczucia dla tego człowieka.
plaucjusz
07-06-2010, 14:24
Jakoś nie potrafię w sobie wzbudzić większego współczucia dla tego człowieka.
Wstyd się przyznać ale ja mam podobne odczucia.
Nie mam litości dla osób, które maltretują zwierzęta.
To co dzieje się w Chinach z psami i kotami obdzieranymi na żywca ze skóry...:evil:
Brakuje słów...
Kto jeszcze tego nie widział i ma mocne nerwy to można znaleźć film w sieci i petycję, pod którą można się podpisać...
januszP.
07-06-2010, 14:48
Życzę bykom jak najwięcej takich spektakularnych zwycięstw!!
Chłop miał szczęście, pewnie lekka zmiana punktu nabicia lub szarpnięcie i już nigdy nie wystąpiłby na arenie (po takiej niespodziance pewnie nie prędko wróci...).
Wstyd się przyznać ale ja mam podobne odczucia.
Nie mam litości dla osób, które maltretują zwierzęta.
To co dzieje się w Chinach z psami i kotami obdzieranymi na żywca ze skóry...:evil:
Brakuje słów...
Kto jeszcze tego nie widział i ma mocne nerwy to można znaleźć film w sieci i petycję, pod którą można się podpisać...
1. Chiny i ich kulturę zostaw w spokoju.
2. takie petycje to sobie można wsadzić - nikt sobie z tego nic nie robi ...
3. człowiek vs. zwierzak - ryzyko wliczone, które na tych fotkach jest super złapane :shock:
1. A to dlaczego? Święta krowa jakaś?
2. Dokładnie
3. O tak.
1. A to dlaczego? Święta krowa jakaś?
2. Dokładnie
3. O tak.
ad.1. inna kultura, tradycje, mentalność ... to co jest nam trudno pojąć i na czym bez zrozumienia stawiamy krechę
Oni robią dokładnie to samo. Nawet bardziej.
ad.1. inna kultura, tradycje, mentalność ... to co jest nam trudno pojąć i na czym bez zrozumienia stawiamy krechę
Dręczenie zwierząt nie można usprawiedliwiać różnicami kulturowymi , tradycjami itp.
Dręczenie zwierząt nie można usprawiedliwiać różnicami kulturowymi , tradycjami itp.
dręczenie ? - przygotowanie posiłku jak już :rolleyes:
... dzisiaj idę zbierać winniczki, znalazłem dobry przepis ;)
sorki za OT :roll:
Na tej samej zasadzie - wara od krajów arabskich jeśli chodzi o traktowanie kobiet, od niektórych plemion afrykańskich jeśli chodzi o klitoridotomię i tak dalej i tym podobne...
:wink: na prezydenta Stanów kandydujesz :?:
a byłeś kiedyś przy "świniobiciu"???
:wink: na prezydenta Stanów kandydujesz :?:
Nie, na CEO Sony ;)
BTW. A człowiek to nie zwierzę?
plaucjusz
08-06-2010, 10:02
a byłeś kiedyś przy "świniobiciu"???
A oglądnąłeś ten film?
Czy świnie na "żywca" pozbawia się skóry i czy zostawia się ją by skonała z bólu...
Jakoś nie widzę związku...
[QUOTE=gixxxer;826250]dręczenie ? - przygotowanie posiłku jak już :rolleyes:
[QUOTE]
Można prowadzić ubój zwierząt nie narażając ich na dodatkowy stres i cierpienie.
plaucjusz
08-06-2010, 11:13
...Można prowadzić ubój zwierząt nie narażając ich na dodatkowy stres i cierpienie....
Dokładnie o to mi chodzi.