Zobacz pełną wersję : Juwenalia Poznań 2010
Witam:)
Widziałem masę fotografujących na juwenaliach, duzo canonow, ale tez i te gorsze marki:)) Polecam powrzucajmy tutaj swoje zdjecia, a moze tak ze 3 najlepsze zostawmy na jakiś fajny poznański battle ? :)
Przy okazji polecam odezwać się na priv osobom, którym obiecalem podeslac foty:) Ledwo wrocilem wlasnie sie zgrywaja, wiec jeszcze nie moge nic wrzucic:)
Pierwsze wrazenia - bardzo pozytywna atmosfera, chociaz spokojniej niz rok temu:)
to moze lepiej zrobic battle ogolnie na juwenalia, z calej polski ? :>
No to ja się ujawnię, że byłem, i kilka fajnych klatek mi się udało uchwycić. Battle - wiadomo - piszę się na to.
Szukamy jeszcze kogoś, czy 1 on 1? :P
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Ja bym wolał lokalnego, Poznańskiego - wtedy nie ma mowy o różnicy poziomów zdjęć wynikających z tego, że było robione w innych miastach/warunkach/etc.
Z resztą po fotach będzie można poznać z którego miasta są, i później dość łatwo oszacować która fota jest czyja (po obróbce na przykład).
no ze Ty byles to wiadomo, bo rozmawialismy:)
poczekajmy niech ludzie wroca do domow wytrzezwieja (niech zdaze przejrzec i obrobic - bo prawie mnie nie bedzie nastepne dwa dni w domu). powiedzmy ze w sobote/niedziele chetnych do battla juz bedziemy znali:)
rowniez jestem za typowo poznanskim poki co:)
No przecież nie chcę terminu na za godzinę zrobić, wiadomo że trzeba to kiedyś przejrzeć, obrobić i zastanowić się którą fotę dać.
mi chodzilo glownie o to zeby chetni mieli powiedzmy czas do konca weekendu zeby sie zadeklarowac;)
no my micles juz sie na zywo zgadalismy:)
Ja tylko miclesa widziałem, ale szybko się zmył z zasięgu wzroku i nie mogłem zamacać jego nowej piątki :>
gunia1990
21-05-2010, 00:08
a ja idę jutro na koncerciwa itd, więc nie wiem czy automatycnzie odpadam?
Ja tylko miclesa widziałem, ale szybko się zmył z zasięgu wzroku i nie mogłem zamacać jego nowej piątki :>Trzeba było podbijać póki czas :D
W czasie pochodu oscylowałem głównie z przodu, bo tam byli najżywsi i najlepiej przebrani ludzie, a jak już doszliśmy to latałem po całym terenie w tą i z powrotem ;P
To co, jak z battle'em? Bo ja już się niecierpliwię :D
Termin dałbym do poniedziałku wieczór - powinno wszystkim wystarczyć.
są jeszcze inni chętni? Ja bym proponował do środy. Na prawdę mam teraz zawalony tydzien:)
gunia1990
22-05-2010, 19:09
ja jestem chętna, ale nie wiem czy mnie zaliczycie, bo w końcu nie pochód, a koncerty//
Ok, może być do środy. Ile zdjęć?
chyba trzeba ten wątek przesunac do ustawek:)
trzy zdjecia:)
gunia1990
24-05-2010, 15:01
ja odpadam, ani razu nie wzilam aparatu bo sie balam że go zostawię na jakims murku, moscie itd...
Ej, to co, robimy tego battle'a? :D
ucichł temat, troche juz przejedzony - jak chcesz, to mozemy wrzucic te foty:) jako ze masz doswiadczenie w zakladaniu battli to daje Ci pierwszenstwo:D
http://canon-board.info/showthread.php?p=825773#post825773