Zobacz pełną wersję : RS80-N3 - Adidt M1C3- gdzie kupić?
gdzie kupić jakiś odpowiednik tego kabla, kurcze byl raz na allegro i zniknął
ceny oryginałów są chore...:(
gdzie kupić jakiś odpowiednik tego kabla, kurcze byl raz na allegro i zniknął
ceny oryginałów są chore...:(
coś mam
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=68595201
ma ktoś cos takiego?
Robson01
27-10-2005, 15:42
coś mam
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=68595201
ma ktoś cos takiego?
Ja nie mam ale czytałem ostatnio o problemach z tym podrabianym po podłączeniu.
http://canon-board.info/showthread.php?t=6240&highlight=Wezyk
Sam kupiłem Canonowski "tylko" o 40 zł. droższy (w sklepie).
no patrz, kurczaki, szukałem szukałem i nic o tym nie znalazłem, cos ta wyszukiwarka średnio chodzi, a post z dzisiaj...
czemu nie da się postów usuwać? to bym go wywalił...
a gdzie za tyle kupiłeś?
mam ten wezyk z Foto-Tipa. czasem trzeba nim poruszac, zeby zajarzyl, ale ogolnie sprawdza sie przyzwoicie. za 100zl jest OK. mogloby byc taniej, ale... prawa rynku :(
mam ten wezyk z Foto-Tipa. czasem trzeba nim poruszac, zeby zajarzyl, ale ogolnie sprawdza sie przyzwoicie. za 100zl jest OK. mogloby byc taniej, ale... prawa rynku :(
jak płacę 100zł to od takiego g***a wymagam zegarmistrzowskiej perfekcji kurczaki...
nienawidzę monopoli, płacisz fortunę i dostajesz shit...
a ten oryginalny gdzie kupiłeś?
Coronado
27-10-2005, 19:25
Ja nie mam ale czytałem ostatnio o problemach z tym podrabianym po podłączeniu. Sam kupiłem Canonowski "tylko" o 40 zł. droższy (w sklepie).
Ja mam oryginal do sprzedania za 165 zl (przeslanie wliczone).
Pozdrawiam
Coronado
Ja mam oryginal do sprzedania za 165 zl (przeslanie wliczone).
Pozdrawiam
Coronado
wiesz co, już chyba prędzej tę wtyczkę z drewna wystrugam, bez obrazy, tu piję do Canona, ale to chora cena i nie zamierzam jej płacić, już 100 zł to rozbój...
Robson01
27-10-2005, 20:18
a gdzie za tyle kupiłeś?
W sklepie w Kielcach na ul. Sienkiewicza.
Coronado
27-10-2005, 20:24
wiesz co, już chyba prędzej tę wtyczkę z drewna wystrugam, bez obrazy, tu piję do Canona, ale to chora cena i nie zamierzam jej płacić, już 100 zł to rozbój...
Rozumiem ale daje znac ze mam i to chyba w dobrej cenie.
Pozdrawiam
Coronado
Rozumiem ale daje znac ze mam i to chyba w dobrej cenie.
Pozdrawiam
Coronado
jasne, dzięki
ale widziałem nowe za 170 zł. więc się jednak cenisz ;)
co nie znaczy, że nie ma i po 230 zł, tylko czy ktoś je za tyle kupi?
ale widziałem nowe za 170 zł. więc się jednak cenisz ;)
A dlaczego uwazasz ze Coronado sprzedaje uzywany?
Witam na forum po rejestracji jestem pierwszy raz. Wracając do tego zastępczego wężyka kupiłem go w foto-tipie i tak samo zachowuje się jak napisał akustyk. Nie jest to jednak zbytnio kłopotliwe, bo po pierwsze zdarza się w miarę rzadko, a wówczas albo wyłączam aparat albo najczęściej delikatnie dociskam i jest ok. W porównaniu z ceną oryginału może być.
W sklepie w Kielcach na ul. Sienkiewicza.
no proszę...a jednak da się taniej...
A dlaczego uwazasz ze Coronado sprzedaje uzywany?
nie myślę, źle się wyraziłem
Witam na forum po rejestracji jestem pierwszy raz. Wracając do tego zastępczego wężyka kupiłem go w foto-tipie i tak samo zachowuje się jak napisał akustyk. Nie jest to jednak zbytnio kłopotliwe, bo po pierwsze zdarza się w miarę rzadko, a wówczas albo wyłączam aparat albo najczęściej delikatnie dociskam i jest ok. W porównaniu z ceną oryginału może być.
jak już pisałem, takie g***o za 100zł powinno chodzić jak szwajcarski zegarek
jak już pisałem, takie g***o za 100zł powinno chodzić jak szwajcarski zegarek
:evil: O tak Tytus.... całkiem g***o i jeszcze komentarz po 2 miesiącach wystawiają.....
A za 90 nieoryginalny mógłby być ?
mxdanish
29-10-2005, 00:54
Szczerze to wolałem zapłacić niecałe 180 PLNów za nowy wężyk Canona niż borykać sę później z jakimiś problemami które mają zwyczaj wyłazić na wierzch w najmniej odpowiednich momentach :?
BTW Coronado ma całkiem przyzwoitą ofertę. Szkoda że dla mnie za późno ;)
:evil: O tak Tytus.... całkiem g***o i jeszcze komentarz po 2 miesiącach wystawiają.....
do komentarzy mam odrębną filozofię, szczerze to nie specjalnie oczekuję ich za każdym razem, jak ktoś ma "hurtownię" to nie dziwię się, że nie wystawia wszystkim, dziwię się co najwyżej, jak od kupujących drobiazgowo tego wymaga, ale takich tępię...
Szczerze to wolałem zapłacić niecałe 180 PLNów za nowy wężyk Canona niż borykać sę później z jakimiś problemami które mają zwyczaj wyłazić na wierzch w najmniej odpowiednich momentach :?
BTW Coronado ma całkiem przyzwoitą ofertę. Szkoda że dla mnie za późno ;)
ja także się zgodzę, ale jak sobie podliczę, ile muszę wydać na dodatki to póki co się krzywię...
a co do podróby, czasami świadomie nie biorę oryginału, jak kupuję coś na raz, zwłaszcza narzędzia, ale jak ma coś służyć latami, płacę kupę kasy
...
tylko co zrobić, jak się kupi wężyk za 180 PLN na lata, a potem po roku body wywali, bo się do niczego nie nadaje :) :) :)
A za 90 nieoryginalny mógłby być ?
a co to za cudo?
Robson01
29-10-2005, 12:06
Pewnie taki sam jak na Allegro za 99.
tylko co zrobić, jak się kupi wężyk za 180 PLN na lata, a potem po roku body wywali, bo się do niczego nie nadaje :) :) :)
Z filozoficznego punktu widzenia i tak wszystko jest pożyczone...
Pewnie taki sam jak na Allegro za 99.
Dokładnie
Dokładnie
a z przesyłką? to biorę ;)
a z przesyłką? to biorę ;)
A dokąd ?
A dokąd ?
Wawa, generalnie Polska, dalej to już ja się tym zajmę...
Wawa, generalnie Polska, dalej to już ja się tym zajmę...
OKI
pasi
OKI
pasi
to reszta na priv