PDA

Zobacz pełną wersję : Czym fotografujemy...

michałrybak
11-04-2010, 14:59
Witam, w tym topicu chciałbym zasugerować, aby pisać wdł. przykładu :

Jaki masz sprzęt?
*Aparat:
*Obietywy:
*Akcesoria:

Co najczęściej fotografujesz?
*Sport
*Natura
*Zwierzęta
*Architektura
*Ludzie/Portrety
itd..

Od ilu lat, jak zaczynaliście, z czego się uczyliście, czym się obecnie zajmujecie, z czego żyjecie. ;)
Sądzę, że to jest dobry pomysł na temat. Taka krótka biografia, opis życia, oraz tego czym fotografujemy. Opisać swoje zaplecze etc.
Wszelkie sugestie, pomysły - proszę pisać.
Pozdrawiam, Michał Rybak.

Parteq
11-04-2010, 15:01
Zapomniales jeszcze zeby koniecznie podac adres :D
Takie watki sa juz na forum.

Vitez
11-04-2010, 15:01
Czemu nie zaczniesz od siebie?

I czemu nie zauważyłeś tego wątku? http://canon-board.info/showthread.php?t=23

Ot przychodzi jednopostowiec i od razu 'ankietkę' o takie szczegóły zakłada... no naprawdę...zastanawiające.

michałrybak
11-04-2010, 15:06
Vitez, widziałem w/w wątek. Lecz, zasugerowałem opis swojej biografii, jak zdobyli doświadczenie etc. Tam jest tylko opis sprzętu. Mam 2 konto na tym forum. Lecz, z tamtego obecnie nie korzystam. Zaczynam na nowo. Mam nadzieję, że nie powinno być jak ostatnio - mniejsza oto. Czyli uważasz, że to zły pomysł?

Krzychu
11-04-2010, 15:19
Vitez, widziałem w/w wątek. Lecz, zasugerowałem opis swojej biografii, jak zdobyli doświadczenie etc. Tam jest tylko opis sprzętu. Mam 2 konto na tym forum. Lecz, z tamtego obecnie nie korzystam. Zaczynam na nowo. Mam nadzieję, że nie powinno być jak ostatnio - mniejsza oto. Czyli uważasz, że to zły pomysł?

Forumowa nagroda Darwina dla tego pana...

michałrybak
11-04-2010, 15:31
Nie skomentuję twojej wypowiedzi Krzychu... Jeny, tak trudno było tylko odpisać, że pomysł jest do niczego, bo jest 5 tematów, a w każdym z nich po części coś jest opisane? - a potem usunąć topic.. Widzę, że lubicie się nabijać z czegoś takiego typu. Zamiast spokojnie powiedzieć, a wy od razu prosto z mostu - Nagroda Darwina, pomysł dnia.

allxages
11-04-2010, 15:32
Niezły fail :)

tombas
11-04-2010, 15:46
Mam 2 konto na tym forum. Lecz, z tamtego obecnie nie korzystam. Zaczynam na nowo. ?
a to tak wolno? ciekawe...

mate00sh
11-04-2010, 15:58
Nie skomentuję twojej wypowiedzi Krzychu... Jeny, tak trudno było tylko odpisać, że pomysł jest do niczego, bo jest 5 tematów, a w każdym z nich po części coś jest opisane? - a potem usunąć topic.. Widzę, że lubicie się nabijać z czegoś takiego typu. Zamiast spokojnie powiedzieć, a wy od razu prosto z mostu - Nagroda Darwina, pomysł dnia.

Napisałeś w odpowiedzi do moderatora, że masz drugie konto - za to jest ban na tym forum, więc to tak jakbyś podszedł do policjanta i w luźnej gadce powiedział, że właśnie popełniłeś przestępstwo... Brawo:)

tombas
11-04-2010, 16:00
właśnie popełniłeś przestępstwo...
raczej samobójstwo:-D miło było ale krótko:mrgreen:

mate00sh
11-04-2010, 16:04
raczej samobójstwo:-D miło było ale krótko:mrgreen:

Jakby podszedł do policjanta i powiedział, że popełnił samobójstwo to ten by chyba nie uwierzył:)

tombas
11-04-2010, 16:07
Jakby podszedł do policjanta i powiedział, że popełnił samobójstwo to ten by chyba nie uwierzył:)
no troche niefortunnie to wyraziłem, ale chodziło mi o to, że nie bedzie Go juz na forum:-D ( w dodatku na własne życzenie czytaj: głupotę)

wojtek_j
11-04-2010, 21:47
Kolega chcial pokazać póżniej że dużo osób odpowiedziało na jego post.Tak przynajmniej chyba myślał a wy mu nie daliście tej radości.

Kolaj
11-04-2010, 21:52
Oj tak, z tym drugim kontem do moderatora i to w dodatku do TEGO moderatora to trzeba mieć ułańską fantazję :)

Biperek
11-04-2010, 22:28
Oplułem sobie biurko herbatą :mad:

rostek andrzej
11-04-2010, 22:34
Teraz się okaże czy szczerość rzeczywiście popłaca.

Vitez
12-04-2010, 01:06
a to tak wolno? ciekawe...

Nie wolno. To konto banujemy. Tamto też...