PDA

Zobacz pełną wersję : Ludzie, idzcie glosowac!!!

snowboarder
21-10-2005, 20:45
Sorry za OT, ale temat chyba wazny! Chcecie Polski nowoczesnej,
czy chcecie, zeby idioci w stylu Rydzyka sie panoszyli bezkarnie
pod przykrywka pseudo-wiary i papieza? Przeciez ten Kaczynski to
ten sam co rozgonil homoseksualistow w Warszawie. Sorry, ale jest
szansa by Polska wreszcie wstapila w szeregi normalnych krajow,
jest rok 2005, dosc belkotu - mieszanki socjalistycznych obietnic bez
pokrycia i sredniowiecznego fanatyzmu religijnego.
Lepper i Rydzyk, geez!!!

Ludzie, nie odpusccie tych wyborow!

muflon
21-10-2005, 20:57
.. bo jak nie, to będziemy śpiewać "kaczuszki" w ramach hymnu :-)
Ja niestety tym razem się do Berna nie wybiorę.

kami74
21-10-2005, 20:57
To, że nie wyraził zgody na paradę homoseksualistów to akurat dobrze. A, że wali non-stop obietnice bez pokrycia to oczywiście prawda. Obaj panowie są hmmm... mało wiarygodni, cóż taką sobie polacy alternatywę zostawili.
A propos Tuska to polecam: http://www.orzelpocztowy.pl/tusk_len/index.htm

Nemeo
21-10-2005, 21:08
To, że nie wyraził zgody na paradę homoseksualistów to akurat dobrze.

Może się bał że jego braciszek "homo" będzie chciał wziąść udział w paradzie.

birez
21-10-2005, 21:12
To, że nie wyraził zgody na paradę homoseksualistów to akurat dobrze.

o.O
A to ciekawe.

W przeciwienstwie do niektorych grup ktore sobie "legalnie" manifestuja, oni przynajmniej nie bija policjantow i nie demoluja mienia.

Ja bym predzej pozakazywal tym co z kilofami na "pokojowa demonstracje" przyjezdzaja...

Generalnie snowboarder dobrze prawi - do wyborow marsz ! :D

Robson01
21-10-2005, 21:17
Może się bał że jego braciszek "homo" będzie chciał wziąść udział w paradzie.
No teraz to przywaliłeś z grubej rury.
Prawdę powiedziawszy to żaden z kandydatów nie jest bez skazy. Kaczyński być może jest zbyt "nawiedzony", ale z kolei Tusk jest jak dla mnie zbyt gładki i "akuratny". Jak ktoś kiedyś powiedział: mamy takich kandydatów na jakich sobię zasłużyliśmy (wówczas chodziło o prezydenta).

kami74
21-10-2005, 21:51
W przeciwienstwie do niektorych grup ktore sobie "legalnie" manifestuja, oni przynajmniej nie bija policjantow i nie demoluja mienia.
Nie popieram równeż zadymiarskich demonstracji, ale nie chciałbym tłumaczyć kiedyś przypadkiem mojemu synkowi czy córeczce czemu Ci panowie sie całują i przyttulają do siebie

Nemeo
21-10-2005, 21:56
nie chciałbym tłumaczyć kiedyś przypadkiem mojemu synkowi czy córeczce czemu Ci panowie sie całują i przyttulają do siebie

Ale będziesz musiał wytłumaczyć, czemu tatuś jest nietolerancyjny.:lol:

kami74
21-10-2005, 22:07
Nie chciałbym tu rozwijać tematu tolerancji. Ja poprostu jestem przeciwko demonstracji zachowań, które sa mi obce i tyle. Równie dobrze któregoś dnia ekshibicjoniści moga zapragnąć parady równości. Mi to lotto, ale nie chcę zeby moje dzieciaki takie rzeczy oglądały

hondeczka
21-10-2005, 22:26
Snowboarder nie wszyscy myślą tak jak Ty.....pozdrawiam

Coronado
21-10-2005, 23:09
Ludzie, nie odpusccie tych wyborow!
Kolejny raz bede zaiwanial do SM wiec moze sie spotamy. A w niedziele jade do Edwards AFB na pokazy. Wybierasz sie?

Pozdrawiam
Coronado

muflon
21-10-2005, 23:14
A w niedziele jade do Edwards AFB na pokazy.
Aj aj aj... serca nie masz, tak porządnych ludzi drażnić :-( Pochwal się fotkami chociaż...

snowboarder
21-10-2005, 23:28
Kolejny raz bede zaiwanial do SM wiec moze sie spotamy. A w niedziele jade do Edwards AFB na pokazy. Wybierasz sie?

Pozdrawiam
Coronado

Jakie pokazy? Kurcze, cos fajnego? F22 pewnie maja tam, ale nie wiedzialem,
ze sa jakies pokazy...
Napisz na PM

O juz znalazlem: http://www.edwards.af.mil/openhouse/

yasin
22-10-2005, 00:09
Proponuje nie rozmawiac na tematy zwiazane z polityka lub religia, kazdy ma jakis swoj swiatopoglad i nie starajcie sie go wpajac innym na sile. Czy nawet tutaj musi sie wdzierac polityka i tania agitacja? Mam wrazenie, ze zachwile zajrze do lodowki i tam tez bedzie czekala na mnie informacja na kogo mam glosowac bo bla bla bla bla bla, az sie robi niedobrze.

zwoli
22-10-2005, 00:33
Aj aj aj... serca nie masz, tak porządnych ludzi drażnić :-( Pochwal się fotkami chociaż...

Popatrz sobie na fotki ze slynnego Miramar (Top Gun) w zeszly weekend:
http://www.miramarairshow.com/

gonzo44
22-10-2005, 10:33
Popatrz sobie na fotki ze slynnego Miramar (Top Gun) w zeszly weekend:
http://www.miramarairshow.com/

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
f18 1 metr nad pasem, super zdjecie!

Hoody
22-10-2005, 16:43
Ja Wam poweim tak: wielce to nic nie zmienia dlatego wybory wszelakie omijam szerokim łukiem, jednak ostatnia debata dała mi pewien obraz i jeśli jutro pójde to po to tylko żeby ten mniejszy odpadł, bo najgorsze zło zostało zażegnane gdy nasz najbardziej opalony kadnydat odpadł :-)
więc jest alternatywa pomiędzy dobrze a lepiej bo masakra zosała zażegnana ...

muflon
22-10-2005, 18:47
f18 1 metr nad pasem, super zdjecie!
Eee, akurat F18 to ja mam na miejscu, w znacznie lepszej scenerii (patrz moje ostatnie fotki) :) Ale F-117... B-1... B-52... ech, żona mnie czasem męczy, żeby się do Kanady przeprowadzić - może i racja, byłoby bliżej na airshows do US :)

zwoli
22-10-2005, 19:13
ech, żona mnie czasem męczy, żeby się do Kanady przeprowadzić - może i racja, byłoby bliżej na airshows do US :)

O, widze ze szanowny kolega teskni za socjalizmem? :!: :?:
:shock:

Hoody
22-10-2005, 19:17
Apropo posta który został usunięty o odminnych nazwijmy to upuodobaniach...

Wszystko jest kwestją przyzwyczajenia, u nas w Polsce brak luzu i wszyscy są dobrzy sąsiedzi dopóki ktoś nie ma lepiej... i zawsze każdy narzka nic tylko oszaleć, pomijając fakt że żaden prezydent tego nie zmieni no chyba że Bill był by łaskaw kandydować może by coś dopomógł...

Miałem okazję być paręnaście razy w Amsterdamie i akurat maro25 też Ci polecam, luz luz i luz nikt nie spojrzy na Ciebie jak wyjdziesz w jednym bucie takim a innym takim, bycie tolerancyjnym to cięzka acz dobra sprawa

maro25
22-10-2005, 19:25
Ale wiesz ja nie mówie o kimś kto chodzi dziwnie ubrany, nie chciałem wszczynać takiej rozmowy bo wątek jest o głosowaniu a nie o upodobaniach seksualnych ale uważam że miłość homoseksualna nie jest normalna i nie powinno się promować takich zachowań. a co do ubioru czy koloru włosów ludzi to nie mam żadnych uprzedzeń

Hoody
22-10-2005, 19:46
tak ale mi chodziło o to że im więcej widzisz tym mniej się dziwisz, myślisz że on się taki urodził ? nie on to nabył, dopóki sami ze sobą w swoim środowisku sie zadają mnie to ryba, kolega był teraz 10 dni Agentyna Brazylia, więc na parkiecie miał 5 panien (same przyszły $$$ :-)) z czego co 3cia to trans , tam to się dzieje u nas jest naprawdę mega light :-)
bo zanim zobaczyśz dwoje facetów za rękę to może minąc pare h. :-)

Coronado
22-10-2005, 20:51

Bylem tydzien temu w Miramar (to od TopGun) ale niestety pogoda byla kiepska. Zaczelo sie od deszczu i skonczylo na deszczu a miedzy deszczami swiatlo prosto w obiektyw. Pare pstryknalem ale nic szczegolnego. Jak wyjezdzalem byla natomiast niesamowita tecza ale nie bylo jak sie zatrzymac i ciekawie skomonowac fote. Jutro jade na kolejny pokaz i licze, ze uda sie cos lepszego upolowac.

Wiecej zdjec na szybko wrzucilem tutaj (http://www.atanet.pl/miramar/).

470

471

472

473

474

Pozdrawiam
Coronado

muflon
22-10-2005, 23:08
Dzięki Coronado, może kiedyś i ja się wybiorę... Nie ciągnijmy już tematu, niech sobie koledzy do woli uzewnętrzniają fobie wyborcze i nie tylko, zgodnie z tematem wątku ;)

akustyk
11-09-2012, 12:45
zamykam, zeby nie bylo dalszej archeologii. zwlaszcza, ze chodzi o polityke, temat niekoniecznie mile widziany, zwlaszcza na forum hobbystycznym ;)