Zobacz pełną wersję : [walotson] moje fotki
walotson
17-10-2005, 04:38
[muflon] poprawiłem tytuł
Witam wszystkich na forum!Od niedawna zaczalem interesowac sie fotografika,a dzieki waszemu forum jeszcze bardziej mam mozliwosc zaglebiac sie we wszystkie tajniki fotografii. Na razie posiadam canona D60 i jak na moje potrzeby jest pewnie i tak za dobry:roll: Mam nadzieje ze z biegiem czasu bede mogl choc w malym stopniu dorownac niektorym z Was.
Pozwolilem sobie dolaczyc moja mala galerie,jak cos to czekam na komentarze! www.walot.k9.pl
Pozdrawiam wszystkich!
C41photocrew
17-10-2005, 09:58
kurde pofocilbym baseball i football...damnit
filip ... a co to za galeria "another gallery" ??
walotson
03-12-2005, 00:19
Prawde mowiac nie chcialo mi sie juz kombinowac ze stara stronka,a ze przypadkowo znalazlem w sieci simple viewer to dolaczylem link.
Na razie wumiescilem tam pare swoich zdjec,dopiero zaczynam sie bawic w fotografie wiec troszke niezrecznie bylo mi prosic kogos o modeling.
walotson
03-12-2005, 00:22
O krcze to Ty Emil!!! Nie no widzisz dopiero teraz zajarzylem! Musialem wejsc na twoja stronke,i dopiero jak zobaczylem skok wzwyz to sie upewnilem!
Niezle fotki naprawde!!!
Jurek Plieth
03-12-2005, 01:39
Pozwolilem sobie dolaczyc moja mala galerie,jak cos to czekam na komentarze!
IMHO 9 całkiem porządnych fotografii w tym linku: http://walotka.ovh.org/
walotson
03-12-2005, 04:00
Dzieki Jurek! Ciagle sie uczymy.... jak by nie bylo:)
O krcze to Ty Emil!!! Nie no widzisz dopiero teraz zajarzylem! Musialem wejsc na twoja stronke,i dopiero jak zobaczylem skok wzwyz to sie upewnilem!
Niezle fotki naprawde!!!
czyzbysmy mieli jednak 3 olimpijczykow na forum zamiast 2?
czyzbysmy mieli jednak 3 olimpijczykow na forum zamiast 2?
niećtety tylko dwóch :(
Niezle fotki naprawde!!!
wstydź sie ;) ilu jest skoczkow emilow ... no wiesz co .. zrobie focha ;)