Zobacz pełną wersję : 350d a reporterka
WItam wszystkich zgomadzonych :mrgreen:
Z gory przepraszam za kolejne pytanie z serii "ktora puszka lepsza", ale po przebrnieciu przez stosy porownan i testow chcialbym teraz uzyskac troche informacji od uzytkownikow danego sprzetu.
Czy 350d nadaje sie jak najbardziej, bardziej 8-) do reporterki niz d70s nikona? Zakladajac ze oba beda mialy obiektyw zblizonej jakosci.
Dziekuje :)
sebcio80
16-10-2005, 10:12
mysle ze oba beda spisywac sie podobnie, ja sam do reporterki uzywam 350D
- przewaga Canona to nieco mniej szumow na wiekszych czulosciach
- przewaga Nikona to lepsza ergonomia
Dzieki za odp.
Problemem nie jest dla mnie ergonomia tylko 1000zl roznicy w cenie :mrgreen: miedzy tymi aparatami. Jestem w 90% sklonny kupic 350d ze wzgledu wlasnie na ta roznice w cenie. Jednak chce sie upewnic ze oszczedzajac 1000 zl na puszce (dla mnie to sporo) nie oszczedze na jakosci zdjec, a tego bym nie chcial.
Il fuoco
16-10-2005, 10:54
to raczej według mnie możesz spokojnie kupować 350.
dużo ludzi go kupuje i sobie chwalą, nie tylko w reporterce.
Problem ergonomii w 350D można rozwiązać przynajmniej częściowo za 350 zł :) - tyle kosztuje grip. Sam takowy kupiłem w czwartek i jestem w szoku jak bardzo poprawiona została współpraca moich wielkich łap z 350D, kolejny argument to dodatkowy akumulator i nie muszę chyba wspominać o 650 zł, które zostaje w kieszeni.
speed555
16-10-2005, 12:30
Bierz 350 - mam i polecam:) Robilem troche d70 (bez s) i jednak wybralem canona
speed555 wie chłopak co mówi foci rajdy miałem też ostatatni focić rajd przez chwilke 70s ale jakoś canon mi bardziej leży
Widzialem na stronce :) super zdjecia rajdowe, szybkie samochody i piekne kobiety :mrgreen:
Jeszcze poogladam galerie zdjec uzytkownikow 350d i to bedzie odpowiedz na moje pytanie :idea:
speed555
16-10-2005, 13:23
Dzieki
Polecam rowniez swoje plfoto: http://plfoto.com/uzytkownik.php?authorid=30239
nie wszyzstkie zdjecia sa tam robione 350D, wystawione przed majem byly z fuji s5500 a najstarsze canonem a60
Pozdro :)
Bierz 350d .. za roznice w cenie zacznij zbierac na dobre szkielko albo dobrą lampę :) I do reporterki jak znalazł :)
Reporterka!:lol:
Cześć.Ch.
sebcio80
16-10-2005, 20:15
Widzialem na stronce :) super zdjecia rajdowe, szybkie samochody i piekne kobiety :mrgreen:
Jeszcze poogladam galerie zdjec uzytkownikow 350d i to bedzie odpowiedz na moje pytanie :idea:
no to polecam moja strone www.sebafoto.com - ostatnie galerie robione wlasnie 350D
do reporterki
to od doktorki, co poszła reportować? czy od reportażu, czyli tego czego już prawie w prasie nie widać? :lol:
co sie czepiacie - reporterka to mila pani ktore pracuje w telewizji :mrgreen:
Jarek Jaworski
21-10-2005, 09:41
wybierz ten aparat, ktory jest ... mniejszy ;)