Zobacz pełną wersję : Rejestracja produktu
Co daje rejestracja produktu Canon? I gdzie mozna tego dokonac, bo za pare dni dojdzie do mnie nowy aparat:mrgreen:
Co daje rejestracja produktu Canon? I gdzie mozna tego dokonac, bo za pare dni dojdzie do mnie nowy aparat:mrgreen:
Jak dla mnie to nic...
Daje firmie Canon informacje, jak i gdzie sprzedają sie ich produkty, do jakiej grupy społecznej, jakie docierają. Tobie to daje tyle, że otrzymujesz od czasu do czasu informajce, któe sa CI absolutnie zbędne.
Daje firmie Canon informacje, jak i gdzie sprzedają sie ich produkty, do jakiej grupy społecznej, jakie docierają. Tobie to daje tyle, że otrzymujesz od czasu do czasu informajce, któe sa CI absolutnie zbędne.
a nie ma czegos takiego ze podaje tam seriala i w razie gdyby jakis amator cudzego sprzetu mi zarabal i trafilo by do serwisu canon to by mnie powiadomili?
Chris_11
06-03-2010, 12:42
Aż tak bardzo to Canon się nie przywiązuje do swoich Klientów.
Witam
Odświeżę trochę temat. Niedawno zakupiłem swój sprzęt EOS 600D i doszła do mnie informacja, że po zarejestrowaniu swojego sprzętu u producenta otrzymam dodatkowy akumulator do niego.
Czy to prawda, może to ktoś potwierdzić ?
Czy to prawda, może to ktoś potwierdzić ?
Co szkodzi spróbować i potem opisać na forum?
Problem w tym, że sam chciałbym się dowiedzieć gdzie uderzyć konkretnie z tym (u producenta), bo na ich stronie nie ma takiej informacji.
A skąd doszła ta informacja?
Co szkodzi spróbować i potem opisać na forum?
Szkodzi o tyle, że zarejestrować się łatwo a wyrejestrować to już raczej trudniej, więc pytanie o źródło tej informacji jest zasadne.
Producentowi daje wiele - najważniejszą korzyścią to informacja kiedy i gdzie kupiłeś sprzęt. Wszystko na potrzeby najkosztowniejszej usługi zwanej "gwarancją". I zależy im na tej informacji tak bardzo, że każdy niemal producent kusi nabywcę jakimiś profitami. Resztę sobie dopowiedzcie :)