Zobacz pełną wersję : Polska instrukcja do DPP. Czy ktoś z Was posiada?
migawkanatalia
24-02-2010, 13:15
Będę wdzięczna za link do polskiej instrukcji do DPP lub do innego (ale polskojęzycznego) programu do wywoływania rawów.
Z góry serdecznie dziękuję!
link do polskiej instrukcji do DPP
Instrukcja jest dołączana do aparatu na płytce pt. "EOS DIGITAL Software Instruction Manuals Disk v...." - przynajmniej do 40D była:) - również do innych aplikacji Canona jak ZoomBrowser, EOS Utility i Picture Style Editor. Ale skoro kolega noel już wysłał pliczek to ok.
Oczywiście jest to tylko sama instrukcja, polskiej wersji DPP nie ma (oficjalnie).
migawkanatalia
25-02-2010, 23:03
Dziękuje Ci Noel;)
Słuchajcie a czy istnieje jakiś inny darmowy program do wywoływania RAW (polskojęzyczny)?
migawkanatalia
26-02-2010, 11:31
Gdzie w PS jest Camera RAW? Czy jest to osobny program?
to raczej plug-in
otwiera się automatycznie, gdy Photoshopem spróbujesz otworzyć RAWa
Witajcie !!
Trochę odkopię :) mógłbym też prosić o instrukcję PL do DPP oraz innych programów które były na płycie ,niestety mam wiele języków aby nie ma PL :(
Pozdrawiam
tutaj (http://wyslijto.pl/plik/wjqert6ebx) do pobrania DPP PL
pzdr
dziękuję bardzo :-D:-D już studiuję :-D
PrzemoBydg
18-11-2010, 13:24
Witam,
Pozwolę sobie odświeżyć temat. Niestety podany link jest już nieaktywny?
Jest szansa, aby ktoś go odświeżył, bądź przesłał instrukcję na e-maila?
Pozdrawiam
Przemek
Witam,
Pozwolę sobie odświeżyć temat. Niestety podany link jest już nieaktywny?
Jest szansa, aby ktoś go odświeżył, bądź przesłał instrukcję na e-maila?
Pozdrawiam
Przemek
Wieczorkiem ja Tobie prześlę.
baracuda
18-11-2010, 16:52
Wieczorkiem ja Tobie prześlę.
Witam , może lepiej link w temacie , z pewnością więcej osób
będzie zainteresowanych 8-)
Zdecydowanie jestem za linkiem ale jeśli ma być nie oficjalnie to poproszę na emaila vesty@o2.pl
PrzemoBydg i Krzylu ............ poszło
MaciejPN
18-11-2010, 20:43
chlopaki, wrzucicie moze na jakis serwer, bo takze bym nie pogardzil. Nie mialem w ogole tej plytki z oprogramowaniem, bo aparat uzywany a poprzedni wlasciciel gdzies posial. Mozna gdzies znalezc iso w sieci?
MaciejPN, tombas, Zybi_S ........ do Was też poszło.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
W sieci osiągalna jest u tego chomika: http://chomikuj.pl/medax/Foto+-+pliki/DPP+*2c+EOS+UTILITY+*2c++manuale+PL/DPP_W_PL.pdf
A do ktorej wersji jest ta instrukcja na chomiku bo nie wiem czy warto wydac 2.44zl:)
byTOMall
19-11-2010, 01:29
Hej, dot. wersji 3.3, wystarczy założyć konto, żadnych smsów.
eeeeee to ja mam do 3.5:)
Ja do 5DMII nie dostałem płytki z polskimi instrukcjami. Jeśli można to też prosiłbym o maila
z instrukcjami PL do wszystkich wymienianych wcześniej ( DPP,ZoomBrowser, EOS Utility i Picture Style Editor.) Adres wiarus13@gmail.com
Ja do 5DMII nie dostałem płytki z polskimi instrukcjami. Jeśli można to też prosiłbym o maila
z instrukcjami PL do wszystkich wymienianych wcześniej ( DPP,ZoomBrowser, EOS Utility i Picture Style Editor.) Adres wiarus13@gmail.com
Poszło
Jago, wielkie dzęki.
Programy na płycie mam, ale brakuje instrukcji po polsku ,teraz zwłaszcza do ZoomBrowser
Jeżeli ktoś ma, bardzo proszę o podesłanie. wiarus13@gmail.com
Jago, wielkie dzęki.
Programy na płycie mam, ale brakuje instrukcji po polsku ,teraz zwłaszcza do ZoomBrowser
Jeżeli ktoś ma, bardzo proszę o podesłanie. wiarus13@gmail.com
Z tym może być kłopot :(
Wiarus - ZoomBrowser EX wer. 5.8 (nowszej nie mam) - Instrukcja obsługi po polsku - PDF 11MB - poszło na podany adres.
Pozdrawiam.
cezarycezary
26-11-2010, 20:07
Na canon europe mozna odnalezc wszystkie spolszczenia oficjalne przyklad z g12 :
http://software.canon-europe.com/products/0010976.asp
photogambler
11-12-2010, 19:48
polska instrukcja do DPP? bylbym bardzo zobowiazany:-) gambler0@rocketmail.com
dziekuje:-)
panmateusz
11-12-2010, 20:21
I ja bym poprosił o polskie instrukcje, głównie do DPP i PSE :)
mateuszjasinski@fcukevents.com
Bogdan56_Ch
11-12-2010, 20:53
Dpp_w_pl 3.3
pse_w_pl 1.2
eu_w_pl 2.3
W jednej paczce to co mam...
http://wyslijto.pl/plik/c7xfou60yo
panmateusz
12-12-2010, 13:13
Wielkie dzięki, teraz idzie ogarnąć PSE bez większego problemu :)
photogambler
12-12-2010, 18:52
Dpp_w_pl 3.3
pse_w_pl 1.2
eu_w_pl 2.3
W jednej paczce to co mam...
http://wyslijto.pl/plik/c7xfou60yo
wielkie dzieki:-)
slonkaap
12-12-2010, 22:24
Witajcie sewrdecznie.Ja rowniez mam podobny problem,poniewaz swojego Marka II kupilem na Ebayu angielskim a niestety tego jezyka nie znam.Czy bedzie ktos uprzejmy i przesle mi polska wersje DPP,ZB,EU i PSE.Adres Slonkaap@wp.pl.Z gory serdecznie dziekuje i pozdrawiam
baracuda
13-12-2010, 16:32
Witam , dostałem wcześniej od kolegów z forum , thx ,
ale również znalazłem na chomikuj.
[Dokument PDF] ADOBE® PHOTOSHOP® ELEMENTS 9 PL.pdf
[Dokument PDF] ADOBE® ELEMENTS 9 ORGANIZER PL.pdf
[Dokument PDF] ADOBE® PREMIERE® ELEMENTS 9 PL.pdf
[Dokument PDF] Digital Photo Professional 3. 5 PL.pdf
[Dokument PDF] ZoomBrowser EX PL.pdf
[Dokument PDF] Picture Style Editor PL.pdf
[Dokument PDF] EOS Utility PL.pdf
[Dokument PDF] fotocela MIF.pdf
[Dokument PDF] Nissin Di622.pdf
[Dokument PDF] Panasonic DMC-LS80.pdf
[Dokument PDF] Canon EOS1000D PL.pdf
[Dokument PDF] Canon EOS 5D MarkII.pdf
[Dokument PDF] Canon EOS 500D PL.pdf
http://chomikuj.pl/kerrt
tornado17
10-01-2012, 19:30
Cześć,
Do 7D mam Digital Photo Professional, Picture Style Editor, Eos Utility i Zoom Browser EX, czy macie może do tego instrukcję po polskU? Na chomikuj nie mogę znaleźć. Będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam,
Jarek
Cześć,
Do 7D mam Digital Photo Professional, Picture Style Editor, Eos Utility i Zoom Browser EX, czy macie może do tego instrukcję po polskU? Na chomikuj nie mogę znaleźć. Będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam,
Jarek
Spójrz wyżej :p
tornado17 wysłałem dwie instrukcje na Twojego majla. Posiadam jeszcze DPP - mam jednak kłopoty z jej wysłaniem. Będę próbować. Pzdr.
martieos
11-01-2012, 12:18
Zachacze o temat:
jaki macie workflow w DPP? Głownie chodzi mi o korekcje osiami pionowymi i poziomymi na histogramie w zakładce RAW - czy przesuwać pionową swiateł i poziomą wyjsiową górną(świateł)?
olaolaola
07-02-2012, 11:36
Witam:)
Czy mógłby ktoś życzliwy wysłać mi polską instrukcję do ZoomBrowser na mail? gdyż mam problemy z pobraniem jej z chomikuj:(
Będę bardzo wdzięczna!:)
filutek175@wp.pl
Ktoś widział już może instrukcję do Dpp 4 po polsku? :-) Jeśli tak to będę bardzo zobowiązany. esensja@gmail.com
tkosiada
24-07-2014, 22:45
Ktoś widział już może instrukcję do Dpp 4 po polsku? :-) Jeśli tak to będę bardzo zobowiązany. esensja@gmail.com
nie ma jej jeszcze na stronie canon, ale jest polska wersja pdf do DPP 3.11
generalnie nazewnictwo i posługiwanie sie jest takie samo, zatem jesli zapoznasz się/opanujesz to zabawa z DPP 4.0 to jak zmiana komórki, po 10 min wiesz wszystko
używam obj wersje