Zobacz pełną wersję : BEMOWO 2010-Sonisphere festival, wpuszczą ze sprzętem?
karolina95
23-02-2010, 22:39
Jeśli umieściłam post w złym temacie, to od razu przepraszam, nie wiedziałam gdzie go zamieścić, ten wydał mi się najodpowiedniejszy.
A więc, 16 czerwca 2010 sonisphere festival na lotnisku Bemowo w Warszawie. moje pytanie brzmi: Czy wpuszczą mnie ze sprzętem? Słyszałam, że organizatorzy mogą nie wpuścić z lustrzankami osób bez akredytacji.?.
mate00sh
23-02-2010, 23:15
Na bilecie jest napisane:
8. W przypadku rejestrowania imprezy za pomocą urządzeń rejestrujących obraz i dźwięk, posiadacz niniejszego biletu godzi się na taki stan rzeczy bez jakichkolwiek roszczeń.
ale w regulaminie jest napisane:
3.2 Wnoszenie na teren imprezy i korzystanie w trakcie imprezy z aparatów fotograficznych, kamer lub innych urządzeń audio-video jest zabronione. Organizator zapewnia możliwość złożenia wymienionego sprzętu w depozycie za opłatą w wysokości 50 zł.
To chyba oznacza, że nie da się nic wnieść.
karolina95
23-02-2010, 23:22
ehh. no właśnie tego się obawiałam.... trudno, jakoś przeżyję, co najlepsze zostanie w głowie:)
Jeśli umieściłam post w złym temacie, to od razu przepraszam, nie wiedziałam gdzie go zamieścić, ten wydał mi się najodpowiedniejszy.
A więc, 16 czerwca 2010 sonisphere festival na lotnisku Bemowo w Warszawie. moje pytanie brzmi: Czy wpuszczą mnie ze sprzętem? Słyszałam, że organizatorzy mogą nie wpuścić z lustrzankami osób bez akredytacji.?.
Może wystąp po prostu o akredytację?