Zobacz pełną wersję : Indie, RPA- fotowyprawy
Fotowyprawy
24-01-2010, 21:18
Witam
organizuje grupe na wyjazdowy kurs fotografii w Indiach oraz fotosafari w RPA. osoby zainteresowane zapraszam na www.fotowyprawy.com.pl
Wystarczy raz napisać. Za pisanie tej samej oferty w kilku podforach łatwo wylecieć za spam :roll: .
Za Lexip jest wieża / lub jak to zwal -budowali ja w czasie wielkiego głodu tylko po to żeby ludzie mieli za co żyć.
Za Lexip jest wieża / lub jak to zwal -budowali ja w czasie wielkiego głodu tylko po to żeby ludzie mieli za co żyć.
Koledze należy się nagroda Złotego Kilofa za wykopanie ponad 5-letniego tematu... I to jako pierwszy post na forum!
Bechamot
25-03-2015, 19:51
to jest nic.
nie tak dawno temu bo zaledwie 30 lat a moze mniej o ile sobie przypominam w nigerii byl najwiekszy w afryce , a kto wie moze i w swiecie targ.
zjezdzala sie nan ludzkosc z okolicznej afryki.
na targ prowadzila tylko jedna droga wjazdowa i jedna wyjazdowa . wskutek ruchu w drodze dojazdowej zrobila sie dziura.
z czasem byla tak duza ze nie mozna bylo przez nia przejechac.
natychmiast zorganizowaly sie ekipy , ktore za niewielks oplata wpychaly samochod do dziury i z niej wyciagaly. tak na 3 zmiany. kilkanascie ludzi z tego zylo.
korki dojazdowe wydluzyly sie do kilku dni oczekiwania.
wzdluz drogi powstaly zaklady naprawiajace samochody , zaklady fryzjerskie , restauracje nawet dom uciech . ta dziura dawala zatrudnienie setkom ludzi.
zasypanie jej trwaloby pare godzin.
RobertON
26-03-2015, 01:12
Koledze należy się nagroda Złotego Kilofa za wykopanie ponad 5-letniego tematu.
I Koledze nagroda Srebrne Usta, nie Srebrna Klawiatura za spostrzegawczość :)
--- Kolejny post ---
ta dziura dawala zatrudnienie setkom ludzi.
Anegdota fajna.
Bechamot
26-03-2015, 07:18
I Koledze nagroda Srebrne Usta, nie Srebrna Klawiatura za spostrzegawczość :)
--- Kolejny post ---
Anegdota fajna.
to nie jest anagdota. fakt autentyczny sprzed lat , nie pamietam wszaytkich sczegolow, nazwy miasta - chyba w stolicy.
zajaczek
23-04-2015, 17:04
Fakt zawsze są autentyczne ;)