Zobacz pełną wersję : Sny o sprzęcie
Dziś śnił mi się 1.2 45mm L. A wcześniej w tym samym śnie czyściłem soczewkę przednią w 16-35 L :mrgreen:
Jakiś czas temu śniłem o 300mm 2.8L i 400 2.8L. Lubie te sny:razz:
Życzę Ci, żeby były prorocze :-D
Haha. No. Typowo onanistyczno-sprzętowe sny. Ja takich nie miewam :D
mi sie snia wylacznie piekne kobiety.. polecam rowniez :mrgreen:
Wiesz Czacha, bo przeważnie to śnią nam się rzeczy, których nie mamy ;)
Pozdrawiam
no niestety, nie wyznaje bigamii ... dlatego pozostale musza mi sie snic ;)
hehehe no tak Twój pluszak by tego nie zaakceptował ;)
Zanim kupiłem 350D ,śnił mi się jakiś nikon ( d70s chyba ) :P
Może to była jakaś wskazówka ? :D
Mi się śniła raz trzyseta 2.8. I od momentu pobudki zacząłem o niej marzyć, choć wcześniej nie miałem na nią parcia. :mrgreen:
Dziś śnił mi się 1.2 45mm L. A wcześniej w tym samym śnie czyściłem soczewkę przednią w 16-35 L :mrgreen:
Jakiś czas temu śniłem o 300mm 2.8L i 400 2.8L. Lubie te sny:razz:
Podobno wszystkie szanujące się senniki radzą traktować treść snu na opak.
Czyżby to miało znaczyć, że nigdy nie będziesz czyścił soczewki w 16-35 ani trzymał w rekach 45/1.2, że już nie wspomnę to tych długich? ;) :twisted: :mrgreen:
Czyżby to miało znaczyć, że nigdy nie będziesz czyścił soczewki w 16-35 ani trzymał w rekach 45/1.2, że już nie wspomnę to tych długich? ;) :twisted: :mrgreen:
Nie daje wiary sennikom. Czas pokarze.;-)
GhostRider
25-01-2010, 13:16
To ja bym chciał, żeby się mi przyśniło iż nijak nie dało się skalibrować Sigmy z Canonem i żadna nie współpracowała należycie:mrgreen::mrgreen:
Nie daje wiary sennikom. Czas pokarze.;-)
Czas Cię pokarze?
Za co? Co zbroiłeś?
To już lepiej, żeby nie pokarało a pokazało ;)
Mi się śniło, że w końcu mama mi pozwoliła kupić 5d2. Przy okazji podczas spaceru wszedłem do Domaru zobaczyć, czy "a nuż nie mają", wychodząc z założenia, że nie mają, albo mają za kosmiczną cenę. Pytam panią :
-jest Canon 5d2?
-tak, jest, akurat nam ostatni został
Podchodzę do gablotki oszklonej, a tam 5d2 stoi i obok cena 6700zł :D
Mi się śniło, że w końcu mama mi pozwoliła kupić 5d2. Przy okazji podczas spaceru wszedłem do Domaru zobaczyć, czy "a nuż nie mają", wychodząc z założenia, że nie mają, albo mają za kosmiczną cenę. Pytam panią :
-jest Canon 5d2?
-tak, jest, akurat nam ostatni został
No.tak.Teraz wiadomo czemu Domar splajtował. :D
No ale co dalej?? Miałeś przy sobie kapustę??? :mrgreen:
Szczęśliwy poprosiłem o rozpoczęcie procesu kupna-sprzedaży. Sen się skończył.
Później był jeszcze jeden : przeglądam sobie archiwum rozmów jednego z kolegów a on w swoich wypowiedziach zamiast imion używa wielkich liter, a zamiast liczb używa małych liter. Wkręciłem sobie, że zgubiłem tablice deklaracji stałych/zmiennych i drę się na niego, że ma zacząć pisać normalnie :D
Szczęśliwy poprosiłem o rozpoczęcie procesu kupna-sprzedaży. Sen się skończył.
Szkoda. Myślałem, że podeślesz jakieś foty ;-)
toshimitsu
27-01-2010, 11:53
Mi się śniła raz trzyseta 2.8. I od momentu pobudki zacząłem o niej marzyć, choć wcześniej nie miałem na nią parcia. :mrgreen:
Przypomina mi sie temat reklam podprogowych ze szkoly :D Jak to agencja reklamowa robila spot karmy dla psow a potem telefonow komorkowych. W tej drugiej puscili przyspieszona rozmowe ktora byla w rzeczywistosci poprzednia reklamowka. Nagle osoby nie posiadajace psow czuly parcie na kupno karmy :D
A tak serio zdecydowanie z tematow sennych to kobiety na pierwszym miejscu a drugie miejsca o ktorych marze. A i sni sie najczesciej po prostu o tym o czym sie intensywnie mysli przed snem. Wiec jak ktos sie przed snem onanizuje przed www.dpreview.com albo czyms takim to potem sa rezultaty :D
katharsis
30-01-2010, 21:20
Ongiś śniło mi się, że kupuję EF 200/2 w okazyjnej cenie 17 k zł. Coś w tym jest, bo akurat tego szkła pożądam, a czy kiedykolwiek będę je miała - nie mam pojęcia.
Dzisiaj za to śniło mi się, że miałam fotografować ślub koleżanki, który - nie wiedzieć czemu - odbywał się w salach mojej starej podstawówki. Ponadto mój aparat zwariował, nie mogłam znaleźć żadnych ustawień, a jak znalazłam, to nie mogłam wyzwolić migawki. A potem okazało się, że ktoś ukradł moją torbę z backupem i szkłami. Horror istny. Może to dlatego, że w kwietniu robię swój pierwszy ślub? Psychoanalityk potrzebny od zaraz :lol:
rostek andrzej
30-01-2010, 22:06
No Zygmunt Freud miałby niezłe pole do popisu, gdyby żył w czasach internetu i mógł czytać takie wątki:mrgreen:
Może najwyższa pora udać się do swojego terapeuty;)