Zobacz pełną wersję : Gdzie najtaniej kupić Pocketwizard TT5 / TT1 ?
Witam wszystkich,
Potrzebuję informacji gdzie najtaniej można w tej chwili kupić zestaw Pocketwizard TT1+TT5 lub 2xTT5.
Proszę nie odsyłać mnie do google bo znalazłem tam tylko kilka ofert.
Czy znacie ofertę znacznie poniżej kwot: TT1 - 849 zł i TT5 - 929 zł ?
PS: faktura do niczego nie jest mi potrzebna bo nie prowadzę działalności gosp. i nic mi ona nie daje. Oczywiście szukam sprzętu na gwarancji.
Dziękuję za informacje.
Witam wszystkich,
Potrzebuję informacji gdzie najtaniej można w tej chwili kupić zestaw Pocketwizard TT1+TT5 lub 2xTT5.
Proszę nie odsyłać mnie do google bo znalazłem tam tylko kilka ofert.
Czy znacie ofertę znacznie poniżej kwot: TT1 - 849 zł i TT5 - 929 zł ?
PS: faktura do niczego nie jest mi potrzebna bo nie prowadzę działalności gosp. i nic mi ona nie daje. Oczywiście szukam sprzętu na gwarancji.
Dziękuję za informacje.
tam gdzie znalazłeś czyli pewnie http://www.foto-net.pl/sklep/ - też jak kupowałem to były w cenniku po tyle ale jak zadzwoniłem to i rabacik się znalazł..
Dzygit-Dublin
24-01-2010, 14:49
http://desc.shop.ebay.com/digital-rev-access/m.html?_nkw=pocketwizard&_sacat=0&LH_TitleDesc=1&_trksid=p3911.m270.l1313&_odkw=pocket+wizard&_osacat=0
+ cło chyba ze się dogadasz i napisze mniejsza wartość przedmiotu np 89 Eu tylko żeby nie było za mało bo nie przejdzie numer :)
Pozdrawiam Darek
Dziękuję za odpowiedzi.
A jak jest z gwarancją na PW tt1/tt5 ? W jednych sklepach jest 12 m-cy, a w innych 24 m-ce.
Może wiecie czy na PW zakupione w UK obowiązuje gwarancja realizowana w Polsce, np. u ich dystrybutora ?
Pozdrawiam i jeszcze raz z góry dziękuję za pomoc..
Dzygit-Dublin
24-01-2010, 15:28
Dziękuję za odpowiedzi.
A jak jest z gwarancją na PW tt1/tt5 ? W jednych sklepach jest 12 m-cy, a w innych 24 m-ce.
Może wiecie czy na PW zakupione w UK obowiązuje gwarancja realizowana w Polsce, np. u ich dystrybutora ?
Pozdrawiam i jeszcze raz z góry dziękuję za pomoc..
To Europa wiec powinno być ok .
To jak aparatami możesz odesłać na żytnią lub do berlina , ale co do miesięcy gwarancji powinno być 24 miesiące bo to Eu i jeśli się nie mylę min jest 24 miesiące.
Canon usa 12 miesiecy , canon eu 24 cos takiego bylo .:)
Darek