Zobacz pełną wersję : [cała Polska] Canon-Foto-Klub poszukuje studia
Organizujący się wlaśnie, Canon-Foto-Klub (stowarzyszenie o zasięgu krajowym), to grupa pasjonatów: amatorów i półprofesjonalistów fotografii skupionych wokół naszego forum, lecz działających od niego niezależnie.
Poszukujemy miejsc - najchętniej amatorskich lub profesjonalnych studiów fotograficznych na terenie całego kraju, których właściciele nieodpłatnie udostępnią możliwość spotkań klubowych w małych grupach na swoim terenie.
Ogniskowanie lokalnego życia fotograficznego wokół takiego studia stwarza unikalną szansę promocji takiego miejsca i wyróżnienia go w pozytywnym, więcej niż tylko komercyjnym sensie, ale zapewne w sensie długofalowym musi przynieść także wymierne efekty i w tej sferze.
Zainteresowanych taką formą współpracy proszę o kontakt.
Sergiusz
21-01-2010, 02:34
Ja już wyraziłem swój akces nawet ostatnio zainwestowałem w czajnik. Tak, że ze swojej strony zapraszam.
Świetnie! Sądziłem, że Twoja propozycja była jednorazowa, ale skoro tak nie jest, to może pora by chłopaki z Warszawy przemyśleli.
Miejsce, do którego można przyjść o ustalonej porze, 1-2 razy w miesiącu chociażby to kapitalna sprawa.
U nas to działa.
Gdyby nie te składki wielu by się zapisało... :)
Gdyby nie te składki wielu by się zapisało... :)
Składka członkowska, to element konieczny z punktu widzenia ustawy. Zabezpiecza podstawowy dochód na cele statutowe, takie jak np.:druk legitymacji; oraz koszty prowadzenia działalności (pieczątki, koszty korespondencji, znaczki, papier, itp; oraz prowadzenia własnej strony internetowej. Jej proponowana wysokość ma charakter symboliczny w skali miesiąca i jest na poziomie funkcjonujących w NKP.
O tego typu zagadnieniach rozmawiamy na tymczasowym forum, zapraszam. (http://www.starz.pl/canon/index.php)
Działalność w Klubie zaowocuje nowymi kontaktami, łatwiejszym dostępem do przyjaznych miejsc i kontaktem z chętnymi modelkami tfp, w niedalekiej przyszłości również możliwością posiadania klubowych legitymacji prasowych - czytaj: per saldo to opłacalna sprawa.
Na teraz oprócz miejsca w Szczecinie, mam pierwsze namiary: w Katowicach, Nowym Mieście Lubawskim i Warszawie (aż 3 lokalizacje w stolicy) :-D
cos we Wrocławiu by sie przydalo ; )
malkontent
21-01-2010, 14:57
I w 3city.
I w 3city.
Nie inaczej, do tego w wielu innych miejscach.
Podobne ogłoszenia dałem też na Maxmodels i mymodels.
Liczę że coś z tego będzie.
Sergiusz
21-01-2010, 15:20
Jak by się wyklarowała lista wyżej wymienionych miejsc to zaproponuję akcję mającą charakter trochę bardziej wymierny finansowo. W „kupie” łatwiej zorganizować inicjatywę o zasięgu ogólnopolskim.