Zobacz pełną wersję : ile jest warty zestaw??
Nie wiem czy w dobrym temacie umieszczam temat ale interesuje mnie ile jest warty zestaw
Body canon 400d widać ślady normalnego użytkowania polskie menu brakuje muszli ocznej
Grip do aparatu zamiennik + koszyk na dwa akumulatory NB-2L i koszyk na 6 baterii AA
-obiektyw Canon 18-55mm ( brakuje jednego dekielka)+filtr uv hama
-Tamron 28-200 AF ASPHERiCAL LD 1:3.8-5.6 ( 2 dekielki) + filtr do obiektywu firmy Fox 72 mm
3 akumulatory (jeden oryginalny i dwa zamienniki)
ładowarka, ,kabel do telewizora i USB,oprogramowanie,instrukcja PL i pasek na ramię
za jaką kwotę mogę wystawić zestaw aby sprzedać i dużo nie stracić.
Sprzedaje ponieważ przechodzę na inny model
za jaką kwotę mogę wystawić zestaw aby sprzedać i dużo nie stracić. A ile za to zapłaciłeś? Ile to jest "dużo nie stracić"?
Towar wart jest tyle, ile nabywca skłonny jest zapłacić.
8 miesięcy temu sprzedawałem 400d + Grip + c 10-22 + c17-55 i myślę że najlepiej jest sprzedać wszystko oddzielnie. Oczywiście nie oddzielnie instrukcja obslugi, dekielków i kabla UCB :)
Jeśli chodzi o ceny to sprawdz na allegro po ile chodza używki. Wiadomo im niższa cena tym szybciej sprzedasz.
Daj na Allegro od 1zł BCM. Ja za taki zestaw dałbym nie więcej niż 1000-1100zł:
1. Body warte max 700zł z gripem
2. Kit-zoom 50-100zł
3. 300-350zł za nieszczęsnego Tamrona, nienadającego się do cyfry
zdRAWki
Nie wiem czy w dobrym temacie umieszczam temat ale interesuje mnie ile jest warty zestaw
Body canon 400d widać ślady normalnego użytkowania polskie menu brakuje muszli ocznej
Grip do aparatu zamiennik + koszyk na dwa akumulatory NB-2L i koszyk na 6 baterii AA
-obiektyw Canon 18-55mm ( brakuje jednego dekielka)+filtr uv hama
-Tamron 28-200 AF ASPHERiCAL LD 1:3.8-5.6 ( 2 dekielki) + filtr do obiektywu firmy Fox 72 mm
3 akumulatory (jeden oryginalny i dwa zamienniki)
ładowarka, ,kabel do telewizora i USB,oprogramowanie,instrukcja PL i pasek na ramię
Na moje oko nie wyciśniesz ponad 1,2zł. Na jesień sprzedałem z wielkimi bólami swojego idealnego 400d z oryginalnym gripem, muszlą oczną ;) i kitem za 1400zł (tylko dlatego, że z mojego miasta).
body - 900zl (zalezy w jakim stanie, co w pudelku itp)
kit - 100zl
grip - 180-200zl
28-200 - to bym wystawil na licytacje bo wogole tego obiektywu :)
takie bym zrobil ceny gdybym CHCIAL sprzedac. jesli chcesz tylko wystawic mozesz zrobic wieksze :D
grip - 180-200zl
Nowy zamiennik można dostać za 230zł. Myślę, że nikt by nie dał więcej niż 150zł za używany zamiennik.
dziękuje za odpowiedz wystawie na gieldzie za 1200zł może będzie ktoś chętny na zestaw.
przepraszam- nie doczytalem ze to zamiennik, myslalem o oryginalnym :(
ja sprzedałem w grudniu swojego 400d + 18-55 + CF Pretec 2GB + filtr makro 10 dioptrii.
sprzęt był w bardzo dobrym stanie, gdyż po zakupie 400d w około rok przesiadłem się na 40d i 400d był rezerwowy.
zestaw poszedł za 1200zł do znajomego. obie strony zadowolone :)