PDA

Zobacz pełną wersję : Plecak na sprzęt foto.

Tenenberg
15-12-2009, 21:19
Przez pare lat uzywalem torby na lustrzanke firmy Lowepro. Przyszedl czas na cos wiekszego.
Chcialbym zeby pomiescil body, trzy obiektywy, lampe blyskowa, pare filtrow, akumulatory, ładowarki, jakies dokumenty, telefon itp. Czasem statyw tez zabieram ze soba ale na niego mam pokrowiec, wiec to ma mniejszy priorytet. Dodatkowo, dobrze by bylo, zeby mial miejsce na laptopa, bo czesto jezdze poza miejsce zamieszkania. Uzywam na chwile bierzącą laptopy w rozmiarach 14,1 i 15,6 ale ten wiekszy duzo czesciej, wiec bezpieczniej wlasnie jego byloby brac pod uwage.
Mam nadzieje, ze sluszna uwaga bedzie fakt, ze tez chcialbym zeby sluzyl dzielnie podczas rowerowych a takze typowo wakacyjnych wypraw, np w wycieczkach gorskich. Idac ta mysla, jakas osobna przegroda na chociaz niewielka butelke wody, tez by sie przydala.
Budzetu nie, podam, bo widze ze wybor jest duzy i nie wiem za co, na te chwile, warto zaplacic. Mam tez swoich pare typów ale nie chce nic sugerowac.
Chce zeby to byl plecak napewno - wiekszej torby nie bardzo chce.
Przejrzalem archiwum i gogluje mocno. Nie sadzilem ze bedzie az taki wybor, bo rozpietosci cenowej akurat sie spodziewalem.
Jakis konkretnie model mozecie polecic ?

Husky
15-12-2009, 21:27
http://canon-board.info/showthread.php?t=42