Zobacz pełną wersję : Serwis Sigmy w Gdyni
mateuszw3
08-12-2009, 21:48
Witam
Czy jest jakiś serwis w Gdyni ? Słyszałem że jest na Ul.Fleszarowej-Muskat 3, lecz podobno często olewają klientów. Wie ktoś coś o tym serwisie ?
Aha i jeszcze jedno. Czy nie ma jeszcze jakiegoś serwisu na Hutniczej ?
sebcio80
08-12-2009, 22:13
serwis w Gdyni jest jedynym oficjalnym serwisem Sigmy w Polsce
http://foto-service.pl/index.php
trothlik
16-01-2010, 00:21
Unikać jak ognia. To oszuści i nic więcej wiem to z doświadczenia.
Posłałem im przez znajoma szkło do naprawy S28-200.
Oddzwonili powiedzieli ze naprawa ok. 200 zł. Przystałem na to, bo 200zł jeszcze szło przełknąć. Po wszystkim okazało się ze koszt wynosi 400 zł czyli prawie tyle ile wynosi cena owego szkła. Więc wkurzony zadzwoniłem do nich i pierwszy raz rozmawiałem z jedna kobieta i powiedziała mi ze nie naprawiają sprzętu, jeżeli po wycenie klient się na to nie zgodzi. Otóż nikt nie pofatygował się powiedzieć i poinformować ze koszt będzie 400 a nie 200. Zadzwoniłem drugi raz i tym razem odebrał jakiś typ, cham na maksa. O ile kobieta, z która rozmawiałem była mila o tyle ten koleś nie powinien w ogóle odbierać telefonów. Ten pożal się boże serwis dzwonił 2 razy, wiem to na pewno. Natomiast ten osioł wmawiał mi ze nikt nie dzwonił.
Na moje pytania, czemu mnie oszukali zaczął podnosić na mnie glos i zasugerował ze skoro nie podoba mi się cena usługi to mogę obiektyw u nich zostawić. Wychodzi na to ze celowo robią klienta w człona. Jak już gdzieś tu na forum widziałem czyjś wpis w kontekście obiektywow ze Sigma to ”wynalazek” i żeby badziewia unikać, tak mogę to samo powiedzieć o serwisie w Gdyni. Chamy, oszuści i nic poza tym. Masz zbyt zdrowe nerwy idź do nich…
Postokroc odradzam ten serwis