Zobacz pełną wersję : Ciekawy tekst w wyborczej
Schodami ruchomymi w Starym Browarze zjeżdża młoda para: ona w białej ślubnej sukni z bukietem róż w ręce, obok pan młody. Reklama nowego sklepu? Nie. Oboje pozują do swoich ślubnych zdjęć.
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,7305665,Slubny_plener_w_Starym_Browarze_z_ wystawami_w_tle.html
Ciekawe co będzie następne? Wysypisko śmieci, moze ktoś już się spotkał?
Ciekawe gdzie zdjęcia ślubne robił Japończyk, który poślubuł swoją konsolę?
wysypisko śmieci może nie ale widziałem zdjęcia na złomowisku :)
mieszko_1vp
27-11-2009, 20:27
Robiłem sesję na zbiorniku retencyjnym
Staremu browarowi w Poznaniu baaaaardzo daleko do wysypiska :)
To jedna ciekawszych stylistycznie galerii handlowych jakie miałem okazję widzieć i takie pomysły mnie nie dziwią.
Absolutnie nie porównuję Starego Browaru do wysypiska, chodziło mi bardziej o ewolucje plenerów ślubnych, gdzie jest kres i kiedy go przekroczymy. Moja mama była przerażona pomysłem zdjęć na trzepaku ale młodzi czuli się świetnie. Każde pokolenie ma swoją wizję fotografii ślubnej.
To ewoluuje podobnie jak muzyka.
Znajomi mieli sesje w starej parowozowni na Pradze i zdjęcia mają naprawdę super , chętnie bym tam się wybrał pofocić ale lokalnych chłopaków w odzieży sportowej się trochę obawiam
Znajomi mieli sesje w starej parowozowni na Pradze i zdjęcia mają naprawdę super , chętnie bym tam się wybrał pofocić ale lokalnych chłopaków w odzieży sportowej się trochę obawiam
Stara Parowozownia to jednak zasadniczo inny klimat niż powszechnie dostępne i nudne centrum handlowe.Nie ta liga.Jedno miejsce z duszą,drugie kompletnie jałowe.
PS. Nie mówi się "chłopaki w odzieży sportowej",
mówi się "chłopaki z wioski olimpijskiej" :mrgreen:
MM-architekci
27-11-2009, 23:31
co jest takiego zlego w trzepaku ;] , ja wczoraj oddawalem zdjecia i mloda byla zadowolona wlasnie z takiego zdjecia , ale to tylko potwierdza ze mlode pokolenie , ze starszym ( zwlaszcza rodzina ) rozmija sie w kwestii co jest "cool" a co nie
ludki z pleneru w lunaparku tez zadowoleni a rodzinka zdziwiona po co to ma byli :D
wspolczuje parom ktore niestety czasem musza liczyc sie z rodzina przez co rezygnuja z ciekawszych bardziej zwariowanych rzeczy , w koncu to maja byc dla nich zdjecia...
o ile dobrze kojarzę, to tej parowozowni już nie ma, bo developer ją zburzył kilka godzin po wpisaniu jej do rejestru zabytków
teraz musi ją odtworzyć... może się doczekamy
Kolekcjoner
28-11-2009, 00:30
Ciekawe co będzie następne? Wysypisko śmieci, moze ktoś już się spotkał?
Moi znajomi mieli sesję obok wysypiska śmieci :-D. Na... trudno byłoby wejść :mrgreen:.
Chris_11
28-11-2009, 11:23
Żeby tylko na wysypiskach się skończyło... Po przejrzeniu niektórych zdjęć na znanych portalach społecznościowych, nie zdziwię się, jeśli plenery będą robione na cmentarzu... 1 listopada, bo wtedy jest dużo światła.
Jeżeli młodzi mają taki pomysł OK, gorzej jeżeli otoczenie zacznie młodym wciskać, że tak się teraz robi.
W pierwszej edycji warsztatów u kaliny, posadzili Victorię, pannę młodą, na jakieś stercie śmierci, gruzów, pudeł, podartych szmat i innych syfów. Całkiem spora górka. Akurat w kamienicy obok prowadzili remonty, więc było sporo jakichś cegieł, papierów po cemencie i innych budowlanek. Na szczycie tej sterty postawiono jakiś obdarty fotel, gdzieś na blogach powinny być zdjęcia.