PDA

Zobacz pełną wersję : Neat Image v5 i brak info o ISO



M-S
19-09-2005, 16:54
Siema,
Mam problem, w Neat Image v5 po otwarciu jakiegokolwiek zdjecia po prawej stronie w okienku 'exif info' nie wyswietla mi wartosci ISO (dokladnie 'iso level'). Wczoraj bylo ok i wszystko gralo a dzisiaj juz nie :???: W Batchu tez w kolumnie "ISO" jest znak zapytania(a bylo :? ).... Co moze byc nie tak ? :confused:
Dzieki za podpowiedzi

M-S
19-09-2005, 20:06
przywrocenie rejestru i zainstalowanie NI pomoglo...ale na prawde nie mam pojecia co sie z tym stalo :shock: no nic, EOT.

boski
19-09-2005, 22:47
a pisales do support'u producenta?