Zobacz pełną wersję : Konto na iStock
Witam
Dawno temu zrobiłem konto na iStock. Kilka dni temu zrobiłem kolejne i te poprzednie chciałem usunąć, ale nigdzie nie widzę takiej opcji. Czy takowa opcja istnieje? Jeśli nie, to czy jest zabronione robienie 2-go konta na iStock-u?
Szukałem podobnego tematu, ale nic nie znalazłem.
Pozdrawiam. :)
Radzilbym czytac regulamin podczas zakladania...
Radzilbym czytac regulamin podczas zakladania...
Skoro nie chcesz pomoc to po co nabijasz sobie posta?
Napisałem z pytaniem na forum ponieważ najwidoczniej nie mogę znaleźć żadnej wzmianki o tym. I na pewno nie oczekuje takiej pomocy jakiej Ty mi udzieliłeś.
Fora internetowe służą także do pomocy początkującym, jeśli tego nie rozumiesz to nawet nie odpisuj w takich tematach jak ten.
Dla Twojej wiadomości, przeczytałem wszystko(a przynajmniej tak mi się wydaje) w regulaminach i pomocy iStock-a i nadal nie znalazłem wzmianki o multikoncie oraz o kasowaniu konta.
Więc jeśli byłbyś łaskaw podać jakiś link do owego regulaminu lub jakimś cytat z niego mi tu wsadzić to bym był bardzo wdzięczny. Jeśli nie wiesz sam, a tylko chciałeś mi poradzić to dziękuję i na pewno zapamiętam.
Nie rozumiem dlaczego pomocy na temat obsługi istocka szukasz akurat na forum Canona.
Sugeruję pytanie o to jak usunąć konto zadać odpowiednim ludziom: http://www.istockphoto.com/contact_ticket.php
Powodzenia.