PDA

Zobacz pełną wersję : Bezprzewodowe wyzwalanie Metzów

pyton
13-10-2009, 13:50
Na jakiej zasadzie lampy Metz ze sobą współpracują? To jest radio? Podczerwień? Mam AF58 i zastanawiam się nad kupnem drugiej lampy - z fotocelami różnie bywa bo próbowałem - a nie znam nikogo kto pracowałby bezprzewodowo na Metzach - jak to się wszystko zachowuje zwłaszcza w terenie. Czy może lepiej jakieś kostki i kable?

gadget_zary
13-10-2009, 13:54
http://www.canon-board.info/showthread.php?t=30095&page=17

temat przyklejony na samej górze

pyton
13-10-2009, 14:45
Wiem, wiem, czytałem. Ale jakoś nie znalazłem tam informacji nt. sprawowania się Metzów.

gadget_zary
13-10-2009, 15:17
Skoro "wiesz wiesz" to trzeba było tam zadac pyt.

ptk.3 regulaminu forum

# Zanim założysz nowy temat, sprawdź w wyszukiwarce, czy nie był on już wcześniej poruszany na forum. W 90% przypadków był. Wskazane jest również uprzednie skorzystanie z google. Jeśli masz pytania związane z takim tematem, dopisz nowego posta do istniejącego wątku (o ile już nie ma w nim na nie odpowiedzi).

pyton
13-10-2009, 15:21
Może i racja. Tylko potem doszukać się czegoś w tak dużym wątku to nie lada kłopot nie prawdaż? Łatwiej chyba wyłapać informacje w mniejszych - pod warunkiem, że się nie powielają niepotrzebnie. Sprawdziłem, w tamtym nie ma tych informacji.

Vitez
14-10-2009, 21:26
Może i racja. Tylko potem doszukać się czegoś w tak dużym wątku to nie lada kłopot nie prawdaż? Łatwiej chyba wyłapać informacje w mniejszych - pod warunkiem, że się nie powielają niepotrzebnie. Sprawdziłem, w tamtym nie ma tych informacji.

Kolega Ci wyraźnie zasugerował, że jeśli nie znalazłeś informacji to należy zadać pytanie w odpowiednim wątku, a nie śmiećić na forum zakładając nowy wątek.