PDA

Zobacz pełną wersję : Przestrzegam przed reklamami Google Ads.

amphotos
25-09-2009, 23:57
Zapewne większość z Was widuje reklamy sklepów internetowych, najczęściej widocznych w działach 'Sprzedam' - gdzie główną częścią tekstu jest marka aparatu, bądź obiektywu. Znajdujemy tam reklamy sklepów takich jak:

just-cam4you.net

Zastanawiałem się nad cenami 40 bądź 50D w tym sklepie. Dodatkowym atutem byłoby to, że przesyłka na terenie całej Europy, bądź nawet świata jest zupełnie darmowa. Postanowiłem poszperać i na dpreview znalazłem info. na temat usług tej firmy (początkowo to przypuszczenia, ale zgadzam się z nimi):
http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1018&message=33085264

Ogólnie nie napalajcie się na tamtejsze oferty, bo po prostu stracicie pieniądze ;). Jeśli macie na oku podobne rzeczy, to ślijcie.

dinderi
26-09-2009, 09:26
No tak, ale temat trochę nie trafiony, bo Google Ads. ma z tym tyle wspólnego, że wspomniany sklep wykupił u nich reklamę.

amphotos
26-09-2009, 09:33
Napisałem, że przed reklamami (na) Google Ads. bo tam właśnie zamieszczone są te reklamy. Chyba oczywiste, że nie Google udostepnia swoje sklepy.

dinderi
26-09-2009, 09:42
To przeczytaj jeszcze raz tytuł swojego watku ;)

BigDog
26-09-2009, 11:26
Kiedyś w necie wyszperałem stronkę na której zamieszczone były zdjęcia faktycznych adresów "takich" sklepów. Byla to po prostu fota zrobiona na street no. XXX. czyli adres jaki (jeśli) podawał go sklep netowy. Strach się bać........

zabol
27-09-2009, 01:26
foto japan 2