Zobacz pełną wersję : Szansa na ostrego tamarona 17 50
arturo321
06-09-2009, 23:14
Witam wszystkich forumowiczów. Po przeczytaniu kilkunastu wątków związanych z tamaronem 17 50 nasuneło mi się takie pytanie. Jaką mam szanse trafienia ostrej sztuki tego obiektywu. Wiem że najlepiej sprawdzić samemu, wybrać z dwóch lub trzech sztuk ale ja mam z tym problem.Mieszkam na Zielonej Wyspie dobrych sklepów foto jeszcze nie spotkałem, wybór prawie żaden a jeżeli już to ceny zaporowe , zostaje mi tylko Ebay lub sklepy internetowe . Właśnie ostatnio znalazłem tego tamarona za 250 funtów. No i właśnie ta cena wygenerowała to pytanie.:?:
Po przeczytaniu kilkunastu wątków związanych z tamaronem 17 50 nasuneło mi się takie pytanie.
Zadaj to pytanie w jednym z tych kilkunastu wątków, jakie czytałeś.
Wypowiedź sponsorowana przez Punkt 3. Regulaminu:
http://canon-board.info/announcement.php?f=21&a=3
"3.
Zanim założysz nowy temat, sprawdź w wyszukiwarce, czy nie był on już wcześniej poruszany na forum. W 90% przypadków był. Wskazane jest również uprzednie skorzystanie z google. Jeśli masz pytania związane z takim tematem, dopisz nowego posta do istniejącego wątku (o ile już nie ma w nim na nie odpowiedzi)."