Zobacz pełną wersję : tamron 80-210 4,5-5,6
wpadł mi w ręce ...czy to coś warte ?? czy lepiej się nie stresować ??:-) i nadal ciułać na coś lepszego :-)
Z tego co czytalem to to szklo jest conajmniej srednie :roll: Juz lepiej zaoszczedzic na cos lepszego z czego bedziesz zadowolony.
Przemek Białek
04-09-2005, 21:09
do 250zl mozna kupowac, jakosc optyczna raczej srednia, chociaz nieraz mnie zadziwil
silnik AF ostrzy dobrze i niejest za glosny, powyzej 150mm - mydlo poniezej f8
tak myślałem ale skoro jest za free ... to poużywam będę sobie spokojnie odkładał nie duszony przez brak pewnego zakresu ...:-)
Moj pierwszy zoom :) Bardzo fajny AF mial.
skoro wpadl w rece to juz go masz, a wiec hm... co za roznica co ktokolwiek napisze :) podepnij i dzialaj - zobaczysz czego w nim brakuje i w co musisz zainwestowac w przyszlosci
skoro wpadl w rece to juz go masz, a wiec hm... co za roznica co ktokolwiek napisze :) podepnij i dzialaj - zobaczysz czego w nim brakuje i w co musisz zainwestowac w przyszlosci
niecierpilowść oczekiwania ...jade dziś po niego ...:-)
michaelx
30-04-2007, 16:21
mam do Nikona, nie jest tak źle, resztę napisali poprzednicy..
W publikacji FOTO ocena Tamrona 80-210/4,5-5,6 to 86, a ocena Canona EF 80-200/4-5,6 II to tylko 81.