PDA

Zobacz pełną wersję : FOTOszkoła CYFROWE.PL

adamtg
01-09-2009, 20:36
Nie znalazłem, więc zapodaje.

Nie wszyscy przeglądają optyczne.pl, a właśnie pojawiła się ciekawa propozycja, a mianowicie, FOTOszkoła pod patronatem Canona i Cyfrowe.pl.
Ma być wykład, warsztaty i prezentacje nowości Canona, kto wie może i 7D się pojawi, co może zainteresować użytkowników tego forum.
Więcej informacji tutaj (http://www.cyfrowe.pl/warsztatycanon.html).

Ja już wysłałem formularz, zobaczymy czy mnie zaakceptują. :)

Pozdrawiam!

Jerry_R
04-09-2009, 13:58
Ja bede na tych w W-Wie, wlasnie dostalem potwierdzenie ;-)

najeli
04-09-2009, 15:16
A ja w Gdańsku, też właśnie dostałam potwierdzenie :)

27rav
05-09-2009, 14:12
Podobną akcje robiło e-cyfrowe.pl - klik (http://canon-board.info/showthread.php?t=49128).
Będzie nawet ten sam prowadzący :-)
Nie oczekujcie zbyt wiele - najciekawsze są zajęcia w plenerze, ale zazwyczaj trwają ok 30min, a na koniec prowadzący skrytykuje wszystkie fotki w konkursie - co drugie to będzie gniot :-) jak ktoś nie lubi krytyki to proponuję nie oddawać zdjęć, bo można się zrazić - nawet na zdjęciu, które wygra prowadzący znajdzie coś do czego się przyczepi :-)
Poza tym będzie wykład o wyższości Mac-ów nad PC-tami, konieczności zakupu kalibratora, super monitora, banków pamięci i drukarek A3 za 5 tyś :-)
Jak ktoś jeszcze nie był na takiej imprezie to można się wybrać bardziej z ciekawości, niż z nastawieniem, że czegoś konkretnego się nauczycie :-)

Jerry_R
05-09-2009, 14:25
;-)

Dzieki za info o samym przebiegu zajec.

Ja bylem raz na warsztatach, gdzie chlopak ze lzami w oczach wyszedl po ocenie jego portretow. Jak dla mnie czysta niedojrzalosc, bo to nawet nie byla glupota...

A z tym, ze trzeba miec kalibrator i sensowny monitor - jesli ktos chce cos wiecej, niz zdjecia z imienin u cioci - trudno sie nie zgodzic. Oczywiscie niz zlego w zdjeciach z imienin ;)

kasprzak
05-09-2009, 22:56
Wysłałem odnośnie warsztatów w Poznaniu i dostałem takie info:

Szanowni Państwo
Dziękujemy za rejestrację na nasze warsztaty. W związku z licznymi pytaniami uprzejmie informujemy, że cały czas zbieramy zgłoszenia na warsztaty; informację o zakwalifikowaniu bądź niezakwalifikowaniu Państwa do udziału prześlemy do 30 września.

Pozdrawiamy

Sklep Cyfrowe.pl

Heh, pewnie mam to już odebrać jako : "Sorry, ale takich nie potrzebujemy :D"

adikPL
06-09-2009, 00:42

to samo dostałem odnośnie katowickiej aplikacji, szkoda :(

Tezet-gdynia
06-09-2009, 01:37
A ja nie zdazylem na te w gdansku :( cos trojmiasto za szybko zadzialalo :(

najeli
06-09-2009, 13:59

Ja też coś takiego dostałam na początku. A potem dostałam drugiego maila. W sumie zdziwiłam się, że mnie wzięli ;-)

adikPL
06-09-2009, 15:45
Ja też coś takiego dostałam na początku. A potem dostałam drugiego maila. W sumie zdziwiłam się, że mnie wzięli ;-)

czyli jeszcze jest nadzieja :wink:
czy ktokolwiek dostał już potwierdzenie na spotkanie w Katowicach?

KERIM
06-09-2009, 19:38
No ja też dostałem potwierdzenie do Gdańska - zobaczymy jak to będzie... Swego czasu byłem na podobnych warsztatach prowadzonych przez e-cyfrowe.pl w Olsztynie, gdzie wykładowcą był Paweł Duma i nie było tak źle. Po części teoretycznej, była część praktyczna z podziałem na grupy. Niestety organizatorzy nie pomyśleli, aby czymś zająć nie uczestniczących w zajęciach praktycznych - więc w efekcie Duma tłumaczył wszystko 3 razy praktycznie tym samym osobom i przy modelce robił się straszny tłok. Niemniej jego wskazówki były dosyć cenne i moim zdaniem warto było. Na koniec każdy wybierał jedno zdjęcie do konkursu i Duma omawiał je na forum. Laureat najlepszego po głosowaniu wygrywał nagrodę - chyba jakąś drukarkę HP...
Jeśli jednak będzie tutaj tak jak opisują: 27rav i Jerry_R, to trzeba się przygotować na ostre starcie ;)

szogun
07-09-2009, 08:15
Dostałem się i ja na te w Wa-wie, ale po tych komentarzach to sam nie wiem czy jechać. Jak by ktoś był z okolic Siedlec lub po trasie do Warszawy to może się zabrać.

AMMarshall
07-09-2009, 20:54
Zapisałem się na listopad w Poznaniu. Nie dostałem nic na maila.
Mam nadzieję, że się załapię. :)

jedras
08-09-2009, 11:13
Dostałem potwierdzenie w Warszawie, więc będę. Jestem ciekawy czy będzie 7D.

fahrenheit
08-09-2009, 11:29
dajcie znać jak będzie jakieś info o 7d. Śmiesznie będzie jak ktoś zapyta na początku czy jest 7d i na odpowiedz "NIE" 3/4 obecnych na sali wyjdzie :).

PS Czy jakiś posiadacz 135L mogłby go przynieść na pokaz w Warszawie?

AMMarshall
08-09-2009, 13:53
dajcie znać jak będzie jakieś info o 7d. Śmiesznie będzie jak ktoś zapyta na początku czy jest 7d i na odpowiedz "NIE" 3/4 obecnych na sali wyjdzie :).

PS Czy jakiś posiadacz 135L mogłby go przynieść na pokaz w Warszawie?

Fahrenheit, myślisz że 3/4 ludzi idzie tam obejrzeć 7D?

Ja mam nadzieję załapać się na warsztaty w Poznaniu. Mam nadzieję, że dowiem się czegoś ciekawego, że będzie możliwość nauczyć się czegokolwiek nowego, wymienić doświadczeniami, itd...
Jeśli pokażą jakieś sprzęty Canona to fajnie, jeśli nie pokażą to też fajnie. :)
Osobiście wolałbym mniej prezentacji, więcej warsztatów... :)

fahrenheit
08-09-2009, 16:00
w proces myślowy wolę się nie zagłębiać bo mogę się pomylić, ale zauważ,że większość na tym forum pisze o 7d w kontekscie "idę" niż idę żeby zjechano mnie za niedoróbki na moich zdjęciach. Akurat w Wawie mamy makro i krajobraz. Makro mnie nie łechce, a krajobraz w hotelu (??) chyba,że będzie fotografia wnętrz (na tym polu moje zdjęcia bardzo kuleją)
Pozdrawiam

ad@mo
09-09-2009, 11:12
czyli jeszcze jest nadzieja :wink:
czy ktokolwiek dostał już potwierdzenie na spotkanie w Katowicach?

Ja właśnie dostałem potwierdzenie terminu katowickiego :-D

adikPL
09-09-2009, 11:42
Ja właśnie dostałem potwierdzenie terminu katowickiego :-D

ja też :mrgreen: w takim razie widzimy się 27 w Qubusie :-D

traphezz
09-09-2009, 17:27
A ja niestety odmowe w Katowicach ze wzgledu na zbyt duze zainteresowanie :/

Pinio
10-09-2009, 00:47
Mam prośbę do kogoś kto będzie na warsztatach. Jeżeli będzie monitor Eizo z tapetą, która wygląda jak różnokolorowe mazy, czy moglibyście ją zgrać na pena albo zapytać się skąd jest ta tapeta:)?

szogun
10-09-2009, 10:32
Dostałem dziś meila, żeby zabrać ze sobą dowód na warsztaty bo będzie można wypożyczyć sprzęt. Zastanawiam się czy w grę wchodzą też obiektywy czy tylko np. statyw?

danielo_18
10-09-2009, 18:49
Witam

Ja też dostałem potwierdzenie do Katowic na 27 . Pozdro do zobaczenia w katowicach.

seweryn1
11-09-2009, 08:24
Ja też będę w Gdańsku zobaczymy jak to będzie:razz: Pozdrawiam i do zobaczenia.

Merauder
11-09-2009, 11:14
Ja niestety odmowa w K-cach.

McLaren
11-09-2009, 17:38
Ja też będe w Katowicach :) Potwierdzone :) Ciekawe jak to będzie wyglądać.

Dostałem coś takiego:
"Przypominamy, że należy zabrać swój aparat wraz z kartą pamięci oraz dowód osobisty (potrzebny do wypożyczenia sprzętu w trakcie warsztatów)".

Czyli co? Obiektywy mamy zostawić w domu, a oni nam coś fajnego wypożyczą ;)

Pozdrawiam.
Do zobaczenia w Katowicach.

Strzała
13-09-2009, 17:51
Swoje obiektywy i tak trzeba mieć ;)
Do wypożyczenia jest około 10 szkieł i kilka puszek, chętnych sporo więc trzeba się sprawnie przebijać, żeby dostać to co się chce. Tak było w Warszawie

Zaznaczę, że 7D nie było :P

Sainty
13-09-2009, 19:25
Ta, jak dobiegłem z połowy (nawet nie z końca!) sali to już nic nie było...

Konkurs trochę naciągany ( tylko jedno zdjęcie z tych 5 co wygrało miało związek z konkursem :D ).

Same warsztaty były przede wszystkim fajne, pan Wojtek Tkaczyński mówił o ciekawych rzeczach :) (btw teraz ma krótkie włosy, spodziewałem się go takiego jak na http://www.cyfrowe.pl/warsztatycanon.html ).

Strzała
13-09-2009, 19:46
Ja chciałem 17-55, ale mi sprzed nosa zwinęli...

Co do konkursu to miło by było do 10 się załapać, ale może innym razem ;) i tak mam wrażenie, że jakoś pod koniec odpadłem :D

Warsztaty mi również się podobały, Pan Wojtek dobrze spisał się jako prowadzący.

Jerry_R
13-09-2009, 20:22
Czesc merytoryczna OK, moze za malo, krotko, ale coz, to czesciowo komercyjne spotkanie, nie szkola\warsztaty.

Calkiem dowcipny, wesoly prowadzacy, ciekawie opowiadal o roznych sytuacjach.

Doradzalem dwom osobom, ktore zdjecia wybrac do konkursu i dlaczego - oba dostaly sie do dziesiatki, jedno nawet na pudlo ;-)
Coz, fajniej by bylo, gdyby i moje trafilo, ale moze nastepnym razem ;-)

AMMarshall
16-09-2009, 11:42
Poznań cały czas otwarty...

Zarejestrowałem się ale nie dostałem na maila nic.

Czy ktoś z Was zapisał się na Warsztaty w Poznaniu?
Dostaliście jakiekolwiek potwierdzenie rejestracji?

Frugo
16-09-2009, 19:15
dokładnie mam to samo, myślałem z poczatku że olali coś ten Poznań ale przecież w porównaniu do reszty miast jest najpóźniej myśle że w październiku zrobią rekrutacje :???:

AMMarshall
01-10-2009, 13:48
Mam potwierdzenie, 15.11.2009. POZNAŃ.

Kto z forumowiczów będzie obecny?

Merauder
01-10-2009, 14:37
A napisze ktos jak bylo w Katowicach?

adikPL
01-10-2009, 14:54
A napisze ktos jak bylo w Katowicach?

poniezej doklanie opisane.

http://fotohasiok.pl/forum/viewtopic.php?f=10&t=269

sharky_88
01-10-2009, 15:43

Też dziś dostałem emaila. Będę na pewno, nie ma bata.. :-D

kasprzak
02-10-2009, 12:06

Również dostałem potwierdzenie :)

Ciekawe czy będzie 7D :)

adikPL
02-10-2009, 12:33
Ciekawe czy będzie 7D :)

nie, nie będzie. z tego co mówili w katowicach dostali zestaw od canona, jednakowy na wszystkie miasta (puszki + szkła). bedzie za to 500D i 50D oraz jakies najnowsze hybrydy.

lok
02-10-2009, 12:37
Cytat:
Napisał AMMarshall

Na Poznań udało mi się zapisać.
Tak że do zobaczenia

kasprzak
02-10-2009, 16:36
nie, nie będzie. z tego co mówili w katowicach dostali zestaw od canona, jednakowy na wszystkie miasta (puszki + szkła). bedzie za to 500D i 50D oraz jakies najnowsze hybrydy.

A wiadomo ile będzie tych body i mniej więcej jakie szkiełka i ilościowo jak to wygląda ?

adikPL
02-10-2009, 18:08
A wiadomo ile będzie tych body i mniej więcej jakie szkiełka i ilościowo jak to wygląda ?

tutaj opisalem jak to mniej wiecej wyglada:

http://fotohasiok.pl/forum/viewtopic.php?f=10&t=269

szkiel i puszek nie starczy dla wszystkich, wiec warto sobie upatrzyc zdobycz i jak prowadzacy rzuci haslo, ze mozna wypozyczac, to od razu z wyciagnieta rączką ruszyc po stuff.
jest roche L-ek, 17TS, 50, 85, 100 itd. tak na oko około 20 szkieł i 4-5 korpsów.

Ugonio
02-10-2009, 18:28
ja też będę w Poznaniu ;)

Pinio
05-10-2009, 22:59
Czy ktoś pamięta o tapecie z Eizo;)?

AMMarshall
06-10-2009, 07:17
Czy ktoś pamięta o tapecie z Eizo;)?

Pinio, deklaruję się Ci to zawinąć... :)

Pinio
06-10-2009, 08:42
Dzięki:)

kasprzak
05-11-2009, 20:02
Również na 100% będę teraz na niedzielnych zajęciach w Poznaniu :)

kasprzak
15-11-2009, 21:05
Zajęcia przyjemne, kolega AMMarshall może potwierdzić - z paroma ładnym zabawkami też spacerował :-), przeszkadzały jedynie dłuższe momenty ciszy gdy była zamiana między grupami po plenerze i studiu, podczas wybierania zdjęć i oddawania sprzętów. W to miejsce pan z Canon'a mógł rzucić chociażby filmami z 7D czy 5D lub innymi filmami firmy, albo też cokolwiek z ich materiałów - byle nie było ciszy :)

Poza tym z najważniejszych rzeczy to możliwość wypożyczenia 7D, której osobiście nie mogłem sprawdzić - dopiero na końcu jak już przez parę rąk przeszła,z tego co pamiętam były 2 szt. 5D Mark II, 1 szt. 1Ds Mark III, z obiektywów był TS-E 24/3.5L II, po 2szt. 24-70L 2.8, 85 1.8, 50 1.8, 17-40L 4, 10-22 3.5-4.5, 70-200L 2.8, 100 2.8 i jeszcze parę - ale nie kojarzę.

Przyjemnie spędzony dzień - wielkiej nauki nie oczekiwałem, ale zabawnie było, trochę uwag/rad od prowadzącego uzyskałem, porozmawiałem na luźne i poważne tematy, a na końcu jeszcze trochę o drukarkach było. Czuję się też spełniony na temat wypożyczonego sprzętu, bo chciałem pomacać 7D, o zdjęciach nie myślałem, bo wiedziałem, że będzie ciężko, ale spróbowałem 5D - to był mój cel, bo wcześniej przy każdej okazji zawsze były to chwile pstrykania - raczej pstryknięcia dla odgłosu lustra niż kreatywności...takie bez głębszego zastanowienia, za to tutaj już była możliwość.

Przeczytałem gdzieś, że opinia wykładowcy była niesympatyczna, negatywna, że 'ciśnie po zdjęciach'. Na pewno nie miało to miejsce tutaj, albo ja się nie spotkałem. Krytyka była, ale ze spokojem.

Jednym słowem, nie ma co narzekać, szczególnie, że były darmowe - tylko cieszyć się, że się było i pogadało. Powiedziałbym nawet, że mimo, że darmowe to jednak troche szczęścia decydowało czy tam będziemy, bo na końcu pan z cyfrowe.pl mówił mi, że chętnych było MEGA dużo.

Myślę, że nikt nie wyszedł niezadowolony i ma podobne odczucia co ja.

sharky_88
15-11-2009, 21:47
No i jeszcze ten kupon rabatowy 6% na monitory Eizo, dla wybranych :-D

Sumasumarum zajęcia odebrałem pozytywnie. Utwierdziły mnie w przekonaniu ,że obiektyw 10-22 jest dla mnie ;) Może nie teraz, ale kiedyś sobie go sprawię...

kasprzak
15-11-2009, 22:23
... Utwierdziły mnie w przekonaniu ,że obiektyw 10-22 jest dla mnie ;) Może nie teraz, ale kiedyś sobie go sprawię...
Również.
Jeżeli mówimy o crop'ie i krajobrazy + architektura to napewno, musowy obiektyw i każdemu radzę przetestować.

Przy pełnej klatce to już 16-35 i 17-40 :)

No i jeszcze ten kupon rabatowy 6% na monitory Eizo, dla wybranych :-D

no i 10% na sprzęt Canon'a :D

Frugo
15-11-2009, 22:25
7D[/B], której osobiście nie mogłem sprawdzić - dopiero na końcu jak już przez parę rąk przeszła,z tego co pamiętam były 2 szt. 5D Mark II, 1 szt. 1Ds Mark III, z obiektywów był TS-E 24/3.5L II, po 2szt. 24-70L 2.8, 85 1.8, 50 1.8, 17-40L 4, 10-22 3.5-4.5, 70-200L 2.8, 100 2.8 i jeszcze parę - ale nie kojarzę.

No z tego co tam jeszcze pamietam to był 15-85 od 7-emki, 55-250 i 28-105 który został mi jak przychodziło do wypożyczania. Pomacałem 17-40 ale dopiero po zajęciach praktycznych.

Jedyne co mi się nie spodobało to to że wygrany plecak nie jest fotograficzny ani polar nie ma wieelkiego czerwonego napisu CANON :mrgreen:

Ale taka organizacja jak na darmowe warsztaty myślę że była wporząsiu :roll:

p.s

acha i ktoś mi powie co specjalnego dostaliście w tych torbach od cyfrowych ? bo ta atrakcja mnie ominęła :roll:

sharky_88
15-11-2009, 22:36
- Jakieś prospekty (czytaj marketingowa makulatura)
- piękny czerwony długopis Canona, seria L
- ściereczkę do czyszczenia optyki z nadrukowanym zdjęciem 1000D

Najbardziej bym żałował tego długopisu, ale zrekompensowałeś sobie wygraną ;) Jeszcze raz gratulacje. :grin:

Frugo
15-11-2009, 22:41
tzn. żeby nie było niedomówień że 1sze miejsce czy coś, bo mam na myśli szczytowe 2gie :roll: Ale serdecznie dziękuję :D

sharky_88
15-11-2009, 22:55
Wiem które zdobyłeś, bo się już znamy. Między innymi wymieniliśmy się obiektywami na plenerze (50 za 85) ;-)

Frugo
15-11-2009, 23:15
No tak :) W takim razie już sie nie chwale :roll:

kasprzak
16-11-2009, 00:00
No tak :) W takim razie już sie nie chwale :roll:

heh, najlepsze było to, że rozmawiałem o tym (http://wstaw.org/images/free/2009/11/15/6b6cc0d17433ea7f7b38c315b5e37d.jpeg) zdjęciu (konkursowe które uchwyciłeś) z prowadzącym...bo miałem prawie identyczny kadr, tylko nieco dalej stałem - jednak tego nie wybrałem. Straszny dylemat był, żeby coś tam wybrać - szczególnie bez monitora :/ :P Ale pierwsze miejsce ... gratki, bo naprawdę fajnie złapał pomysł.

Troche pobawiłem się 5-tką i stwierdziłem, że taki meeting był mi potrzebny, bo w Media Markcie czy Euro nie sprawdziłbym tak jak wyjście na lekki plener i w studio.

Pinio
16-11-2009, 01:22
Jaka tapeta była na tych Eizo;)?

AMMarshall
16-11-2009, 09:39
Zajęcia przyjemne, kolega AMMarshall może potwierdzić - z paroma ładnym zabawkami też spacerował :-) (...)

Kasprzak, czemu nie zagadałeś jak mnie poznałeś?? Ja nie mam fotograficznej pamięci, rozglądałem się za kimkolwiek z CB ale byłem tam z kobietą i musiałem jej poświęcać czas.
Trzeba było podejść zagadać!!!! :)

Zajęcia fajne. Może nie było superciekawie i superwartościowo ale najważniejsze, że była okazja pogadać o fotografii i pofotografować wspólnie z innymi miłośnikami fotografii. :) Ja jestem bardzo zadowolony.

Poza tym jak koledzy napisali, było trochę sprzętu. Mi osobiście zależało żeby pobawić się 70-200 F/4, bo silnie zastanawiałem się nad tym szkłem - szklarnia kończy mi się na 75 Tamrona. Najkrócej mówiąc - zdobyłem, pobawiłem się, potestowałem, kupuję.

(...)
- piękny czerwony długopis Canona, seria L
(...)
Najbardziej bym żałował tego długopisu, ale zrekompensowałeś sobie wygraną ;) Jeszcze raz gratulacje. :grin:

Sharky, nie stresuj Frugo!! ;)
Frugo, to zwykły, plastikowy, czerwony BIC, a'la 80's. :)

Jaka tapeta była na tych Eizo;)?

Pinio, tak jak obiecałem pamiętałem o tej tapecie. Jednak opisanej przez Ciebie tapety nie zauważyłem. Zagadałem więc o tę tapetę do p. Piotra z Cyfrowe.pl, powiedział, że kompa mieli tego samego na wszystkich warsztatach, tyle że w Poznaniu była świeżo zainstalowana, golutka Vista, bo im padł dysk... Tak więc z tapety nici.

Pinio
16-11-2009, 13:35
Oj szkoda;( Dzięki za pamięć:)

kasprzak
17-11-2009, 01:21
Kasprzak, czemu nie zagadałeś jak mnie poznałeś?? Ja nie mam fotograficznej pamięci, rozglądałem się za kimkolwiek z CB ale byłem tam z kobietą i musiałem jej poświęcać czas.
Trzeba było podejść zagadać!!!! :)...
Kurde, no tak przechodziłem, przechodziłem, dopiero jak wróciłem do domu przed monitorem usiadłem to spojrzałem na avatar i takie ... ahhhhhhaa :?:roll:8):lol:

Frugo
17-11-2009, 17:45
Ja mam taką prośbę ze swojej strony :) czy moglibyśmy założyć jakąś mini galeriankę na forum ze zdjęciami z warsztatów ? Albo tutaj, strasznie jestem ciekaw waszych prac, głównie ze studia :roll:

michauex
26-11-2009, 14:25
http://fc04.deviantart.net/fs50/f/2009/337/1/7/FOTOszkola_Cyfrowe_pl_001_by_michauex.jpg

http://fc05.deviantart.net/fs51/f/2009/337/4/6/FOTOszkola_Cyfrowe_pl_002_by_michauex.jpg

http://fc02.deviantart.net/fs50/f/2009/337/3/a/FOTOszkola_Cyfrowe_pl_003_by_michauex.jpg

http://www.szlachetko.pl/img/warsztaty4.jpg

AMMarshall
27-11-2009, 14:04
Michauex, piękne wejście na CB!

No trudno, zawstydziłeś nas chyba trochę.. :)

Ja swoje fotki wrzucę lada moment, myślę, że reszta ludzi też... :)

Vitez
27-11-2009, 16:07
Michauex, piękne wejście na CB!

No trudno, zawstydziłeś nas chyba trochę.. :)

Niekoniecznie. Kolega ma chyba coś z profilami kolorów albo workflowem obróbki nie tak bo mocno pomarańczowe mu te zdjęcia wyszły - szczególnie na skórze na pierwszym zdjęciu to widać...

yarson
27-11-2009, 16:41
szczególnie na skórze na pierwszym zdjęciu to widać...
oj taaaak skórka jak cegły...

michauex
27-11-2009, 17:44
Niekoniecznie. Kolega ma chyba coś z profilami kolorów albo workflowem obróbki nie tak bo mocno pomarańczowe mu te zdjęcia wyszły - szczególnie na skórze na pierwszym zdjęciu to widać...

Zgadza się! Mam drobny problem z profilami kolorów :/

Vitez
27-11-2009, 23:08
Zgadza się! Mam drobny problem z profilami kolorów :/

No to zapraszam do lektury: http://www.canon-board.info/showthread.php?t=8520

Ew jak masz RAWy to tu:
http://www.canon-board.info/showthread.php?t=12828
http://www.canon-board.info/showthread.php?t=55279

AMMarshall
28-11-2009, 14:39

Vitez, mi chodziło generalnie o to, że kolega Michauex konkretnie się przywitał, to był jego pierwszy post... I to nazwałem pięknym wejściem. :)

Co do kolorków zgadzam się z Tobą w 100%. Mi też nie podchodzą zupełnie ale ja o kolorach się nie wypowiadam. :)

Dobra, czas moje wrzucić... Szczerze mówiąc to nie miałem z czego wybrać i w sumie nie mam nic naprawdę ciekawego. :) Mimo, że było fajnie to ogólnie i najkrócej mówiąc był tłok i pośpiech. :)

https://canon-board.info/imgimported/2009/11/20091115_wcyfr_001-1.jpg
źródło (http://amarczak.pl/foto_prev/fff/20091115_wcyfr_001.jpg)

https://canon-board.info/imgimported/2009/11/20091115_wcyfr_002-1.jpg
źródło (http://amarczak.pl/foto_prev/fff/20091115_wcyfr_002.jpg)

https://canon-board.info/imgimported/2009/11/20091115_wcyfr_003-1.jpg
źródło (http://amarczak.pl/foto_prev/fff/20091115_wcyfr_003.jpg)

https://canon-board.info/imgimported/2009/11/20091115_wcyfr_004-1.jpg
źródło (http://amarczak.pl/foto_prev/fff/20091115_wcyfr_004.jpg)

.

kasprzak
30-11-2009, 00:18
https://canon-board.info//brak.gif
źródło (http://img26.imageshack.us/i/arenahall.jpg/)
źródło (http://img4.imageshack.us/i/img4424z.jpg/)
źródło (http://img44.imageshack.us/i/img5976jn.jpg/)
źródło (http://img26.imageshack.us/i/img6024q.jpg/)

lamerok
03-12-2009, 11:20
Wysłałem zapytanie do cyfrowe.pl czy zamierzają ponownie zorganizować warsztaty, odpisali:
"Oczywiście, chcemy taki cykl warsztatów powtórzyć w przyszłym roku i to nawet w rozszerzonej formie".

Czapa
06-05-2010, 11:41
Wysłałem zapytanie do cyfrowe.pl czy zamierzają ponownie zorganizować warsztaty, odpisali:
"Oczywiście, chcemy taki cykl warsztatów powtórzyć w przyszłym roku i to nawet w rozszerzonej formie".

No i sie doczekaliśmy

http://www.cyfrowe.pl/warsztatycanon.html?utm_source=18_2010&utm_medium=email&utm_campaign=warsztatycanon

Szkoda że wykluczyli Poznań, ale ja sie zapisałem na Łódź (najbliżej chyba):wink:

AMMarshall
06-05-2010, 14:22
:)

Zapisałem się na Łódź i Szczecin.

Ciekawe, czy w tym roku się załapię...

AMMarshall
18-05-2010, 14:49
Czy ktoś z Forumowiczów będzie w Łodzi 23-go maja??

Arek_Gd
19-05-2010, 15:17
I jak, dostaliście jakieś potwierdzenia?

Ja się zapisałem bo na tych 10% mi zależy :wink:

Lulu1988
28-09-2010, 21:38
Odświeżam :)

Będzie ktoś w Lublinie 16.10.2010?

efish
30-09-2010, 20:19
albo w Olsztynie 07-11 :) ?

woyd
30-09-2010, 22:23
Czołem,

dopiero teraz odkryłem ten wątek. Ktoś z forumowiczów był może w Szczecinie ??

Pozdrawiam
Wojtek

piotrr
01-10-2010, 02:24
ja byłem, pozdrawiam.

krzysiek13
04-10-2010, 16:36
albo w Olsztynie 07-11 :) ?

Ja się wybieram do Olsztyna.

Lulu1988
04-10-2010, 17:02
Jeśli ktoś jedzie do Lublina, a ma na wyposażeniu 24L, 85L lub 135L to bardzo bym prosił o zabranie tych szkiełek ze sobą :) Ze swojej strony mogę zaproponować to co w stopce, wystarczy cynk na PM.

cotojest
04-11-2010, 12:41
Czy ktoś z Białegostoku lub okolić wybiera się na warsztaty do Olsztyna, mam wolne miejsca w samochodzie.
pzd
Maciek

seweryn1
05-11-2010, 13:15
Czołem,

dopiero teraz odkryłem ten wątek. Ktoś z forumowiczów był może w Szczecinie ??

Pozdrawiam
Wojtek

Witam ja byłem, rozmawialiśmy na temat studiów i Twojej pracy, jesteśmy po tym samym kierunku. Pozdrawiam Seweryn Gruda.

oszołom
06-11-2010, 18:27
Ja się wybieram do Olsztyna.

Ja też będę.:mrgreen: