Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Nowy Tutorial za trafik na facebook:)

VanMurder
28-08-2009, 07:55
Drodzy Userzy!

szukałem was na facebook.com i co prawda udało mi się znaleźć kilka osób takich jak np. Kalina :) czy kolega Westu których serdecznie pozdrawiam :)
...ale generalnie była to droga przez mękę

wiec jak macie czas to dodajcie sie do moich friends na

http://www.facebook.com/adam.mirski1

jeżeli ktoś ma konto na Twitter (http://twitter.com/adammirski)
to również byłoby miło być w kontakcie :)

Dopiero zaczyna swoja zabawę z Twitter i facebook, ale planuje napisać kilka tutoriali ( po polsku i po angielsku).

Poza tym zawsze mozna pogadać o pierdołach (niekoniecznie w języku Szekspira )

Gorąco zapraszam !!

V.
:-D

www.facebook.com/adam.mirski1
www.twitter.com/adammirski

PS. listę pomysłów na ewentualne tutoriale można zamieszczać w tym wątku.

Kolaj
28-08-2009, 08:09
Jakiś chyba jestem mocno nie na bieżąco, ale do czego właściwie służą te serwisy?

VanMurder
28-08-2009, 08:43
Jakiś chyba jestem mocno nie na bieżąco, ale do czego właściwie służą te serwisy?

coś jak nasza-klasa.pl ;)

westu
28-08-2009, 08:50

Np. do reklamy ;-P

Kolaj
28-08-2009, 08:55
coś jak nasza-klasa.pl ;)No tak, ale nasza-klasa, przynajmniej w pierwotnych założeniach, miała służyć do odnalezienia swoich starych znajomych ze szkoły, z którymi straciliśmy kontakt. Fajnie jest odnaleźć i spotkać się z ludźmi, z którymi przed laty się przyjaźniliśmy. Był jakiś konkretny cel, dla którego ludzie tam zakładali konta.

Natomiast ciężko mi pojąć potrzebę gromadzenia jak największej liczby linków do profili innych, często zupełnie nieznajomych osób. Jaki jest tego cel?

Żeby nie było, absolutnie nie chcę nikogo zniechęcać. Po prostu nie rozumiem. Pytam z ciekawości.

Np. do reklamy ;-P
To jasne! Ale mi chodzi o cel dla użytkowników ;)

stdanielo
28-08-2009, 08:58
ja się nie piszę, n-k już mnie żenuje, a kolejny portal społecznościowy, pisanie tam, sprawdzanie wiadomości to już nie dla mnie, szkoda mi czasu na to a i tak zbyt wiele go nie mam

Paenka
30-08-2009, 01:23
Natomiast ciężko mi pojąć potrzebę gromadzenia jak największej liczby linków do profili innych, często zupełnie nieznajomych osób. Jaki jest tego cel?

np, zeby móc powiększyć farmę na Farmville :D rhrhrh

aciek_l
31-08-2009, 10:17
Albo awansować w MafiaWars. ;)