PDA

Zobacz pełną wersję : [5-6.09.2009] The Duxford Air Show

Donikm
10-08-2009, 20:55
Witam,

w dniach 5 i 6 września odbędzie się Duxford Air Show, więcej szczegółów pod linkiem: http://duxford.iwm.org.uk/server/show/nav.24102

Jeśli jest ktoś zainteresowany wyjazdem z Londynu lub okolic, to możemy wybrać się grupą, być może ktoś planuje wyjazd z Polski na Air Show, także będzie miło się spotkać.

Pozdrawiam D.

Krzychu
10-08-2009, 21:20
Niewiele tam ciekawego żeby jechać na to z Polski... Może w przyszłym roku Flying Legends...

Gribko
11-08-2009, 22:29
Krzychu, a co (jako bywalec) polecalbyś z przyszłorocznych imprez?

Krzychu
12-08-2009, 07:50
Krzychu, a co (jako bywalec) polecalbyś z przyszłorocznych imprez?

W UK czy w ogóle ? Trochę wcześnie żeby cokolwiek polecać...

Gribko
13-08-2009, 13:16
Chodzi mi o imprezy na kontynencie. Jasne, że jest dopiero troche po połowie tegorocznego sezonu na pokazy lotnicze a plany i bookingi na sezon 2010 nie sa jeszcze opracowane i ogłoszone, ale pewnie z grubsza mozesz coś powiedziec na ten temat :) ZTCW wiekszości imprez program co roku jest zbliżony, wiec jakiś dużych niespodzianek przyszły rok nie przyniesie, choć oczywiście jakieś ciekawostki i "perełki" sie gościnnie pojawią.
Sam chciałbym się wybrać na Węgry, oczywiście za sprawą twoich zdjęć :)

Krzychu
13-08-2009, 13:24
Chodzi mi o imprezy na kontynencie. Jasne, że jest dopiero troche po połowie tegorocznego sezonu na pokazy lotnicze a plany i bookingi na sezon 2010 nie sa jeszcze opracowane i ogłoszone, ale pewnie z grubsza mozesz coś powiedziec na ten temat :) ZTCW wiekszości imprez program co roku jest zbliżony, wiec jakiś dużych niespodzianek przyszły rok nie przyniesie, choć oczywiście jakieś ciekawostki i "perełki" sie gościnnie pojawią.
Sam chciałbym się wybrać na Węgry, oczywiście za sprawą twoich zdjęć :)

Z Węgrami to akurat jest niewiadoma sprawa - w tym roku zostały odwołane z powodu kryzysu a kiedyś się odbywały co dwa lata więc co będzie w przyszłym roku trudno jest powiedzieć...
Ja póki co jakiegoś planu nie mam - myślę o paru tygodniach w UK zależnie od tego jak się ułożą ale w tym roku w dwa tygodnie można było zrobić Flying Legends w Duxford, Waddington i RIAT. Mi najbardziej zależy na tym pierwszym.... Oprócz tego chciałbym w końcu pojechać do Axalp i jak się uda to coś w US. Na kontynencie - Volkel w NL w tym roku było bardzo dobre, ale co będzie w przyszłym to zupełnie nie wiadomo...
Jak pisałem - wcześnie jeszcze...