Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Wałbrzych- sesja w salonie sukien ślubnych

TOP.Dorian
04-08-2009, 12:10
UWAGA !! Istnieje możliwość zorganizowania sesji- szkolenia w bardzo ładnym salonie sukien ślubnych i wieczorowych w Wałbrzychu. Właścicielka oferuje miejsce, modelki , stroje ślubne i wieczorowe, profesjonalny makijaż itp.. Zdjęcia zostają dla niej na potrzeb promocji salonu. Od nas zależy w jakiej formie zostanie to wykorzystane. Może to być szkolenie ( chyba jest już nawet chętny , który by to poprowadził) . Data i godzina- jeszcze nie ustalona, czekamy na propozycje
Chętni proszenie są o zapisywanie się.

molmagic
04-08-2009, 13:40
ja jestem chętny, podaj datę wtedy będę mógł potwierdzić. Jak coś zostawiam kontakt molmagic<malpa>wp.pl i 790 755 999

mieszko_1vp
04-08-2009, 15:45
o to mi by pasowało-zwłaszcza jak Modelki będą później ściągać te suknie ;)
a tak na poważnie-to czy to są modelki z agencji czy wieśniary z NK-co uważają się za super i wogóle...Jestem Chętny ;)

TOP.Dorian
04-08-2009, 16:16
Obawiam się że dziewczyny nie są zawodowymi modelkami z agencji, a raczej osobami współpracującymi z salonem. Myślę jednak że to dobrze , bo celem tej sesji nie jest focenie pięknych modelek ,które najczęściej mają większe doświadczenie niż fotograf i bardzo dobrze wiedzą jak stanąć , aby zdjęcie wyszło super. Celem tego wspólnego spotkania jest nauczenie się jak robić dobre zdjęcie amatorom ( czytaj młoda para) , którzy nie umieją pozować, bardzo ich to krępuje i liczą na profesjonalizm fotografa.

NawaShibari
04-08-2009, 16:48
To i ja bardzo chętnie... kiedy, gdzie i czemu tak drogo...? :D

TOP.Dorian
13-08-2009, 12:43
Ze względu na sezon ślubny czekamy do września. Sprawa jednak aktualna, proszę się zapisywać

AMMarshall
15-08-2009, 23:05
Ciekawy temat. Przewidziano limit fografów?
Do Wałbrzycha mam kawałek drogi ale jeśli salon fajny i modelki cacy to bym się wybrał.

Czekam na więcej info...

myslidar
15-08-2009, 23:10
Ja jestem chętny, czekam na konkretne informacje. Pytanie co z oświetleniem?