Zobacz pełną wersję : Fotografia Imprez
Witam chciałbym zebyscie mi doradzili jak zrobić dobre fotki na imprezie a dokłądnie na świecie wojska polskiego to są fotki jedynie dla siebie ale chciałbym żeby wyszły Fajnie..Jeżeli jest ktoś w stanie pomóc proszę odp...Fotk izamierzam strzelac canonem 350d i tele canon 70-200/4L
najlepiej zajać dobre miejsce przesłona na 4,0-5,6 w zależności od pogody ISO nie większe niż 400 a jeśli nie masz ejszcze wyczucia na manualu to ustawiasz na priorytet przesłony i nie martwisz się czasem.....
nie wiem co mozna jeszcze napisac...
glasseye
03-08-2009, 20:40
moim zdaniem, to szeroki kąt by się też przydał
Moim zdaniem to temat jest kompletnie bezsensowny. Brak konkretów, informacji na temat poziomu fotograficznego, preferencji. Jeśli już szukasz porady to postaraj się przynajmniej napisać w miarę konkretnego posta...
Witam, jestem Edek, chciałbym byście poradzili mi jak strzelić dużo bramek na imprezie, a dokładnie na turnieju z okazji otwarcia nowego orlika. Pomóżcie!! Ps - mam dobre buty najki.
masz racje sorry...jezeli chodzi o moj poziom wiec ucze sie opanowalem podstawy manuala foce od 6 miesiecy główne preferencje chodzi mi o zdjecia postaci z wykonano z tele np prezydenta wypowiadającego się lub wojska które będzie na placu...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Racja sorry...opanowalem podstawy robienia zdjęc pod kazdym wzgledem radze sobie w zdjeciach wykonanych z manuala lecz wiekszac zdjec robie w trybie Av priorytetu przyslony...jeżeli chodzi o preferencja to chcialbym wykonanac zdjecia głownie a raczej tylko postaci bedących na placu np prezydent,żołnierze,itp...więc dlatego chciałbym otrzymać jakieś porady poniewaz niefociłem jeszcze na takiej imprezie i niemam doświadczenia..dlatego chciałbym się czegoś dowiedziec od bardziej doświdczonych osób..
Tu generalnie nie ma co dużo gadać - wejdź na jakiś portal ze zajęciami i oglądaj, analizuj najlepsze zdjęcia z interesującej Cie kategorii - lepszego sposobu nauki raczej nie ma.
A na imprezie postaraj się powielić kilka ulubionych kadrów, to nie grzech.
Spoko dzięki za rady patrze foty i powoli analizuje jak ja mam je robić..