Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Jakiego możecie polecic fotografa ślubnego?

Joasia84
30-07-2009, 15:17
Witam,
Nie wiem czy jest to dobry temat na forum, ale chciałabym się zapytać profesjonalistów, kogo możecie polecić jako fotografa ślubnego?
Pod względem jakości i profesjonalizmu? Nie znam się na tym a zależy mi bardzo na dobrych zdjęciach.
Koleżanka poleciła mi tego fotografa
http://www.fotograf.info.pl
Co o nim sądzicie?

pozdrawiam
Joasia

sadi31
30-07-2009, 15:40
hmm
ja co prawda nie jestem profesjonalnym fotografem, ale....
gdybym bral slub to dopasowalbym umiejestnosci i pomyslowosc fotografa do swoich wizji, wiec jesli zamysl artystyczny na tej stronie jest w Twoim guscie to ok.
Ale nie zaszkodzi popszukac jeszcze))

pank
30-07-2009, 15:54
Zdjęcia różne, niektóre niezłe, niektóre słabe, generalnie źle nie jest ale szału nie ma. W Krakowie the best of the best of the best jest chyba Adam Trzcionka.

pjakusz
30-07-2009, 17:45
(...)
Co o nim sądzicie?

Ja sądzę, że to mało sprytna auto-reklama :)

basala
30-07-2009, 17:58
Ja sądzę, że to mało sprytna auto-reklama :) Też tak sądzę, z tym że niekoniecznie auto. Jest jeszcze druga opcja: wystawienie przez canonowców oceny fotografowi, który był zatrudniony na ślubie np. u jakiejś psiapsiółki. Ech, te teorie spiskowe... :-D

canis_lupus
30-07-2009, 18:01
Żeniłem sie w kwietniu. Polecam z tego forum użytkownika "Myst". Zdjecia na prawdę bardzo sympatyczne i co najważniejsze dla mnie - pełne emocji. Obróbka zdjęc, zachowanie fotografa podczas przygotowań, ślubu czy pleneru to klasa sama w sobie.

Joasia84
30-07-2009, 18:30
Ja sądzę, że to mało sprytna -reklama :)

sprytna jak wożenie drewna do lasu :)

poszukiwacz2006
30-07-2009, 21:10
przeglądając to forum, to z Krakowa bardzo odpowiadałby mi właśnie w/w "myst" oraz MarekB (przepraszam Marek jak coś pomyliłem w nicku).

vinietu
30-07-2009, 23:43
kogo możecie polecić jako fotografa ślubnego?
Pod względem jakości i profesjonalizmu?
Zdecydowanie mogę polecić WhiteSmoke studio, ...jak dla mnie,w tym temacie dają radę,podoba mi się to co prezentują,sympatyczna para z twórczym,kreatywnym podejściem .

aptur
30-07-2009, 23:50
Witam,
Nie wiem czy jest to dobry temat na forum, ale chciałabym się zapytać profesjonalistów, kogo możecie polecić jako ślubnego?
Pod względem jakości i profesjonalizmu? Nie znam się na tym a zależy mi bardzo na dobrych zdjęciach.
http://www.fotograf.info.pl
Co o nim sądzicie?

pozdrawiam
Joasia

Nie wiem czy to reklama ale zdjęcia na podanej stronie są IMO średnie. Szału nie ma. Jest też kilka słabych. Na forum widziałem sporo lepszych. Ja bym raczej nie skorzystał z rady koleżanki.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!

Zdecydowanie mogę polecić WhiteSmoke studio, ...jak dla mnie,w tym temacie dają radę,podoba mi się to co prezentują,sympatyczna para z twórczym,kreatywnym podejściem .

zgadza się, są naprawdę nieźli