Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Akty - gdzie jest most kolejowy w okolicach Góry Kalwarii / Czerska?

BartasPL
10-07-2009, 16:15
Witam!
Podobno w okolicach Góry Kalwarii / Czerska (pod Warszawą) jest opuszczony most kolejowy znakomicie nadający się do robienia tam aktów? Wiecie gdzie dokładnie to jest i jak tam dojechać? Dwa razy już próbowałem, ale za nic nie mogę tam trafić. próbowałem nawet map satelitarnych, ale pewnie jest w lesie i nic nie mogę znaleźć. Wiecie może coś na temat tej miejscówki?
Pzdr!

arturro
10-07-2009, 16:38
Cześć, dojazd bardzo prosty jadąc od strony W-wy przez Konstancin-jeziorne do Góry. Na pierwszych światłach w lewo aż dojedziesz do ronda, na rondzie znów w lewo i przez most drogowy za wisłe.Po zjechaniu z mostu pierwsza w (no zgadnij) LEWO i tam już polną dróżką dojedziesz do wału a następnie do samego mostu. Można równiesz od strony miasta ale trzeba przejść kawałek.Gdyby jakiś plenerek był grany to bardzo chętnie bym dołączył.

airhead
10-07-2009, 16:39
może poszukaj płynąc rzeką?

BartasPL
10-07-2009, 16:50
Arturro - dzięki za info sprawdzę i dam znać jak to wygląda i czy rzeczywiście nadeje się to to do klimatycznych sesji.

Airhead - chłopie miej litość i daruj sobie takie rady. Szkoda czasu na pisanie i czytanie tych banialuków.

Udanego weekendu!

yaro78
10-07-2009, 17:55
Most jest Super. Arturro dobrze napisał jak tam dojechać.
Jest tylko mała nieścisłość. Ten most nie jest opuszczony. Całkiem często śmigają tam pociągi. Robiłem tam zdjęcia ślubne i w ciągu ok. godziny śmignęły dwa. Z innej beczki mój kolega też robiąc zdjęcia ślubne miał nieprzyjemności z sokistami.

qb4hkm
10-07-2009, 20:26
Robiąc akty, może nie będzie problemów z sokistami jak dasz popatrzeć :-)
Za to z modelką może być problem :-)