Zobacz pełną wersję : Akty - gdzie jest most kolejowy w okolicach Góry Kalwarii / Czerska?
BartasPL
10-07-2009, 16:15
Witam!
Podobno w okolicach Góry Kalwarii / Czerska (pod Warszawą) jest opuszczony most kolejowy znakomicie nadający się do robienia tam aktów? Wiecie gdzie dokładnie to jest i jak tam dojechać? Dwa razy już próbowałem, ale za nic nie mogę tam trafić. próbowałem nawet map satelitarnych, ale pewnie jest w lesie i nic nie mogę znaleźć. Wiecie może coś na temat tej miejscówki?
Pzdr!
Cześć, dojazd bardzo prosty jadąc od strony W-wy przez Konstancin-jeziorne do Góry. Na pierwszych światłach w lewo aż dojedziesz do ronda, na rondzie znów w lewo i przez most drogowy za wisłe.Po zjechaniu z mostu pierwsza w (no zgadnij) LEWO i tam już polną dróżką dojedziesz do wału a następnie do samego mostu. Można równiesz od strony miasta ale trzeba przejść kawałek.Gdyby jakiś plenerek był grany to bardzo chętnie bym dołączył.
może poszukaj płynąc rzeką?
BartasPL
10-07-2009, 16:50
Arturro - dzięki za info sprawdzę i dam znać jak to wygląda i czy rzeczywiście nadeje się to to do klimatycznych sesji.
Airhead - chłopie miej litość i daruj sobie takie rady. Szkoda czasu na pisanie i czytanie tych banialuków.
Udanego weekendu!
Most jest Super. Arturro dobrze napisał jak tam dojechać.
Jest tylko mała nieścisłość. Ten most nie jest opuszczony. Całkiem często śmigają tam pociągi. Robiłem tam zdjęcia ślubne i w ciągu ok. godziny śmignęły dwa. Z innej beczki mój kolega też robiąc zdjęcia ślubne miał nieprzyjemności z sokistami.
Robiąc akty, może nie będzie problemów z sokistami jak dasz popatrzeć :-)
Za to z modelką może być problem :-)