Zobacz pełną wersję : Drukarki termosublimacyjne - potrzebuję porady
Chciałbym kupić mała termosublimacyjną - koszt 600 - 700 zł
chodzi o druk 50 -100 - 200 fot na imprezie do rozdania uczestnikom.
patrzyłem na canony ale koszty druku wysokie.
sony ma tańszy koszt druku ale znów nie chce współpracować z mac os
macie jakieś doświadczenia rady
co kupić? co się sprawdza w takich sytuacjach?
Canon Selphy to chyba najtańszy sprzęt. Wiadomo że w labie wywołasz taniej, ale nie o to tu chodzi. Ograniczenie to format 10x15. Jednocześnie to najtańsze drukarki (i zdjęcia) w porównaniu do innych. Nie masz więc dużego wyboru. Kup wersję z wyświetlaczem, możliwością podłączenia kart i na baterie.
Ja mam Samsung SPP-2040. Do jakości zdjęć nie mam zastrzeżeń - na allegro ktoś sprzedaje taką: http://www.allegro.pl/item673666947_drukarka_fotograficzna_samsung_spp_2 040.html
+ folie 120 szt kosztuje około 120 zł więc jedno zdjęcie 1 PLN.
Jak na moje potrzeby czyli jadę w odwiedziny lub na jakąś rodzinną imprezę, robię fotki, i od razu odbitki, które rozdaję dzieciakom / ciociom / wujkom - to w sam raz, cena odbitki też OK.
po namyśle padnie na Canon Selphy 760 albo 770
Ktoś ma? warto płacić za nowszy model?
po namyśle padnie na Canon Selphy 760 albo 770
Ktoś ma? warto płacić za nowszy model?
A ja nie jestem zadowolony z wydruków Canon Selphy. Są jakieś takie przeostrzone.
Jak byś był w Krk na dniach to możesz sobie zobaczyć Sony Dpp-SF97 na stanowisku sony koło saturna w Krakowskiej. Jak byś chciał odbitkę to daj znać bo tam "pracuję" (różne dni) i jeśli będzie jeszcze na czym wydrukować to nie powinno być problemów ;]
pozdro