Zobacz pełną wersję : [Gdańsk - 27.06][Bydgoszcz - 28.06] Kurs "Portret w plenerze"
http://www.e-cyfrowe.pl/fotografowanie/?rejestracja=1#ecFotografowanie
Kurs organizowany przez e-cyfrowe.pl, oczywiście za free.
Dzięki za informacje, nie wiedziałem, że cyfrowe.pl organizuje jakiekolwiek kursy i szkolenia. Na pewno warto się przejść i nauczyć się czegoś. Oby więcej działo się takich rzeczy w Gdańsku.
nie wiedziałem, że cyfrowe.pl organizuje jakiekolwiek kursy i szkolenia.
Ja też nie wiedziałem i do tej pory nie wiem, bo e-cyfrowe.pl i cyfrowe.pl to dwa zupełnie inne sklepy:-)
btw. to nie pierwszy raz, kiedy e-cyfrowe coś organizuje.. niestety nie miałem okazji pojawić się na wcześniejszych edycjach.
Pozdrawiam
No ciekawe gdzie w Bydzi się odbędą - czyżby Myślęcinek? :D
Hmmm wygląda całkiem ciekawie... Tylko pogoda może zaskoczyć :D Ale zobaczyć co tam się dzieje warto chyba :D
Miałem rację, w Myślęcinku. Jestem ciekaw na jaki adres chcą tego maila zwrotnego. Ja wysłałem na newsletterowy i na info'wy.
No ja tez na ten odpisalem... Tylko małe ale... W poście jest portret w plenerze a w mailu dostałem info o "fotografia przyrody" :D wolałbym jednak ten portret :D Ale przejść się można, dla zdrowia :D
Wydało się! W bydzi nie ma żadnych ładnych dziewczyn! Przerzucamy się na kwiatki i owady :D
A w Gdańsku portret w plenerze :mrgreen: Wybiera się ktoś jeszcze?
A w jakich to jest godzinach i czy możesz wyslac na PM plan, który Ci przesłali Rob...?
Kilka zdjęć z Gdańska tutaj (http://blog-fotograficzny.blogspot.com/2009/06/warsztay-e-cyfrowe-z-pawem-duma.html), bardzo dobry wykład o portrecie, facet mocno prostował, poza tym pokaz możliwości Epsona 2880
I jak tam w Bydgoszczy? Mi się niestety nie udało wstać po sobocie :D
Tak się zmęczyłeś fotografowaniem pirata;P?
fotokor1
29-06-2009, 09:08
jak dla mnie fajnie, do 17 godź. walczyliśmy, można było pomacać wypas eizo, kalibratory, zobaczyć jak robi się kalibrację itp., porównać wydruki z profi sprzętu, dla uczestników 10 % zniżki na plecaki i statywy, oraz 5%na emtecki w e-cyfrowe, fotografia przyrody zdominowała kwiatki i motylki ale co tam
pozdrawiam
Ja niestety miałem robotę, więc też nie przyjechałem. Czyli jednak fotografia przyrody, a nie portret? Bo modelka z Gdańska robi niezłe wrażenie :D