Zobacz pełną wersję : bardzo "mini" plenery letnie ;)
dość nietypowo, ale zawsze przyjemniej razem niż samemu ;)
w najbliższym okresie będę cierpieć na.. nadmiar czasu. tak wiem, każdy by tak chciał ;) ale chcę wykorzystać ten czas spacerowo-fotograficznie. jeśli byłby ktoś zainteresowany wspólnymi foto-spacerami po Wrocławiu i okolicach, chętnie się przyłącze. gwarancja miłego towarzystwa i "twórczej" atmosfery :D
kontakt pw, forum lub innymi możliwymi środkami ;) pozdrawiam ;)
dość nietypowo, ale zawsze przyjemniej razem niż samemu ;)Jako ze watek raczej ogloszeniowy to pozwole sobie na maly OT :)
jakos nigdy nie potrafilem sie zmusic do stadnego fotografowania. Czy tylko ja tak mam ze znacznie lepiej czuje sie jak jestem sam z aparatem?
dentharg
10-06-2009, 11:10
nie. .
ze standym różnie bywa, ale ja wole jak jest jeszcze osoba, dwie.. - może to wynika z faktu, że stadne ze mnie stworzenie i lubie mieć do kogo usta otworzyć? :)
No to zależy od człowieka, ale też nie można przesadzać, mam znajomego który czasem zapomina, że fajnie jest usta zamknąć... gada i gada..
no ale jasne, w kilka osób ogólnie mi się wydaje, że fajniej :)
Wszystko ma swój urok - i w pojedynkę i grupowo.
Adrianna
18-06-2009, 15:09
No pewnie, że tak, czasem jest dobrze mieć kogoś z kim się chodzi i robi zdjęcia , niekoniecznie drugiego fotografa bo czasem może zauważyć coś czego Ty nie widzisz chociaż. Albo natchnąć ;)
missgruszka
18-06-2009, 15:47
albo obronić, np na Pradze :D
Adrianna
18-06-2009, 16:00
Też dobry pomysł :D
U mnie też w kilku miejscach przydałaby sie obstawa. ;p
Na tej czeskiej także - i to na Moście Karola najbardziej :!: