Zobacz pełną wersję : [Gdańsk] Photo Day 7.0
Photo Day 7.0 odbędzie się w Elektrociepłowni Wybrzeże
To już siódmy plener fotograficzny organizowany przez MM Trójmiasto. Tym razem włączamy się w akcję ecoTydzień i zapraszamy pięćdziesięciu pasjonatów fotografii do Elektrociepłowni Wybrzeże. Liczba miejsc będzie ograniczona. Zasady zapisów ogłosimy w poniedziałek, 8 czerwca o godzinie 15.
źródło: MMtrójmiasto.pl
Ja mam zamiar się zapisać :>
tomekleba
08-06-2009, 15:13
"Artykuł nie został jeszcze ukończony i czeka na publikację."
Tyle informacji o Photo day-u 7.0
Czyli trzeba czaić się o godzinie 19.00, chyba że rozganizujemy się jakoś. Co wy na to?
...Zapisy - tylko 45 osób
Ze względu na wysokie normy bezpieczeństwa w Photo Day 7.0 w Eletrociepłowni Wybrzeże będzie mogło wziąć udział jedynie 45 osób. O tym kto weźmie w nim udział zadecyduje kolejność zgłoszeń.
Zasady zapisów: ruszą w poniedziałek, 15 czerwca o godzinie 19.00. Pierwsze 45 osób, które w poniedziałek 15 czerwca od godz. 19.00 w komentarzu pod tym materiałem wpisze swoje imię i nazwisko będzie miało zagwarantowany udział w plenerze.
No nic, ja pewnie będę się czaił - powiadomienie w komórce już ustawiłem ;)
No nic, ja pewnie będę się czaił - powiadomienie w komórce już ustawiłem ;)
Ja już się załapałem (tak myśle...19:01). Komu jeszcze z forumowiczów się udało?
Elgi, a dziś już 15ty?
Ale wtopa, a ja sobie coś ubzdurałem że to od dziś zbierają zgłoszenia :oops:
Najważniejsze to czytać ze zrozumieniem :)
Ale wtopa
Bywają większe ;) Poza tym nie byłeś jedyny :lol:
Tak czy inaczej do zobaczenie przy komputerach za niecałe 7 dni, kiedy to będziemy się zapisywać :mrgreen:
A są tam jakieś ograniczenia wiekowe?
@MatusP - to pytanie to już chyba do organizatorów trzeba skierować...
@Elgi - ja z początku myślałem że dzisiaj o 15 zaczynają się zapisy, i z tego powodu np odpuściłem sobie zwiedzanie Stena Baltica (taki mój mini foto dej ;) - ostatnio jak były dni otwarte jakoś nie miałem sił, nadal nie wiem czy jest na tym statku coś ciekawego, godnego uwiecznienia na matrycy :P). Po kilku próbach znalezienia miejsca w którym można się zapisać napisałem maila do Patryka z MMki, który szybko i skutecznie sprowadził mnie na ziemię :)
Pozdrawiam,
Robert
Dopisuje się do listy myśliwych - polujących :-)
możecie dać linka do strony.
Polowanie napewno bedzie...pytanie tylko ile polujący to miłośnicy fotografowania, a ile chcących tylko przejść się po elektrociepłowni z dzieci i żoną.
no by dzieci i żony też musiały mieć konta w mmce ;)
Mam nadzieje że odsetek turystów jaki się załapie będzie niewielki.
możecie dać linka do strony.
http://www.mmtrojmiasto.pl/5841/2009/6/15/photo-day--w-elektrocieplowni-wybrzeze-zapisy-dzisiaj-od-godz?category=depesze
Ja musze kogoś zatrudnić, bo o 19 to nie będzie mnie przy komputerze.
Widzę że nie będę jedyną osobą z CB :)
Widzę że nie będę jedyną osobą z CB :)
Mimo zeszło tygodniowego falstartu, udało mi się zmieścić. Poczekajmy na jakieś oficjalne wyniki :) Może będą jakieś protesty itp... :)
ktoś próbował wycieczkę rodzinną zapisać (cztery osoby) ;)
ktoś próbował wycieczkę rodzinną zapisać (cztery osoby) ;)
Czy ktoś oprócz "robgr85" i mnie załapał się na PD 7,0?
Niestety musiałem odpuścić, żona mi przypomniała o umówionej długo wcześniej wizycie u lekarza :-(
No cóż może następnym razem.
Czekam na Wasze fotki.
Pozdrawiam!
Z tego co widzę to comatus też będzie :> Całkiem spora ekipa, choć chyba nie tak liczna jak ostatnio.
Tezet-gdynia
15-06-2009, 23:38
Mnie tez nie bedzie, na koncie mam 17zl, samochod u lakiernika stoi od paru tygodni, ruszyc sie nigdzie nie moge :P Ale napisane jest ze jak bedzie duze zainteresowanie to mozliwe ze bedzie druga edycja. Jesli bedzie po 30 czerwca to bede na 100% :) Takze, robcie zdjecia i sie chwalcie ;)
Z tego co widzę to comatus też będzie :>
No właśnie nie wiem czy się zmieszczę. Osoba, która miała mnie zapisać jakby lekko zaspała ;-)
A ja wczoraj wieczorem całkiem zapomniałem :/ Poczekam na kolejną edycję.
EC Wybrzeże umożliwi wejście jeszcze 50. osobom jednak na nieco innych warunkach. Trzeba będzie zapisać się na EcoForum i tam, podobno tylko osoby z listy będą mogły robić zdjęcia :) Zostało jeszcze 16 miejsc, a więcej szczegółów dotyczących rejestracji osób z poza pierwszej 45 napiszę na MM-ce. Link do strony: http://www.mmtrojmiasto.pl/5841/2009/6/19/photo-day--w-elektrocieplowni-wybrzeze-jest-jeszcze-kilka-miejsc