Zobacz pełną wersję : Duże zakupy
korneliawoj
31-05-2009, 23:22
Wybieram się na zakupy Canona: EOS 1D Mark III, dwie L-ki- 16-35 i 70-200 f4, rybie oko, 50mm, 580EXII. W sumie chodzi o sporą kwotę i chce jak najlepiej wyjść na tych zakupach. Gdzie polecacie je zrobić, gdzie będzie najtaniej i najbezpieczniej:rolleyes: (zakupy na firmę, muszą być w Polsce i na fakturę). Z góry dziękuję za pomoc
Ja polecam wejść na ceneo.pl i zobaczyć gdzie najtaniej, a później przejechać się tam.
Niezły zestaw swoją drogą :)
uderzaj do Towersa - nick towersivy... z tym że najlepiej to telefonicznie z nim się kontaktować... jeśli chcesz, to podeślę Ci nr. na PW...
Ja bardzo zadowolony jestem z jego usług... może nie zawsze jest najtaniej(ale często tak jest), ale taniej niż na allegro i pewnie, że nie będzie jakichś dzikich jazd...
MM-architekci
01-06-2009, 09:56
Ja polecam wejść na ceneo.pl i zobaczyć gdzie najtaniej, a później przejechać się tam.
Niezły zestaw swoją drogą :)
Swietna taktyka , przy mniej wiecej 5-6 sklepie z kolejki beda w stanie zalatwic towar za taka cene jak z Ceneo ... proponowal bym jednak podzwonic niz tracic pieniadze na paliwo