Zobacz pełną wersję : Lampa do PowerShot SX10IS
malutki_21
31-05-2009, 13:51
Szukam jakiejś dobrej a nie drogiej lampy do tego modelu aparatu (jak w tytule). Chodzi mi o coś co poprawi jakość zdjęć np. na imprezach. niestety cena jest ograniczona do 500zł ale mam nadzieje ze za tą kwotę też coś dobrego sie znajdzie;)
levybike
31-05-2009, 15:15
Chodzi mi o coś co poprawi jakość zdjęć np. na imprezach.
Lampa nie poprawi ci jakości zdjęć, decyduje o tym głównie obiektyw i matryca. Do 500zł najrozsądniejszym wyborem jest 380ex/420ex.
ArekLodzPl
31-05-2009, 17:43
Widzę że Cię bardzo męczy temat robienia jakichkolwiek zdjęć na imprezach tym aparatem - powtarzam CI ZAPOMNIJ chyba że chcesz by ktoś komu robisz zdjęcia powiesił Cię potem za jaja. W SX10 to nawet lampa 580EX II na niewiele się zda a kosztuje tyle co Twój aparat - zainwestuj sobie kase w lepszy sprzęt, bo tym możesz pstrykać co najwyżej u cioci na imieninach
Widzę że Cię bardzo męczy temat robienia jakichkolwiek zdjęć na imprezach tym aparatem - powtarzam CI ZAPOMNIJ chyba że chcesz by ktoś komu robisz zdjęcia powiesił Cię potem za jaja. W SX10 to nawet lampa 580EX II na niewiele się zda a kosztuje tyle co Twój aparat - zainwestuj sobie kase w lepszy sprzęt, bo tym możesz pstrykać co najwyżej u cioci na imieninach
I to - zarówno w tym wątku jak i poprzednim - są szczere rady a nie złośliwości jak może Ci się wydawać...
levybike
31-05-2009, 19:09
malutki_21 jeśli są to zdjęcia tylko do twojego albumu to śmiało możesz "nabierać" doświadczenia, ale jeśli chodzi nawet o poprawnie zrobione zdjęcia, to niestety, ale tym sprzętem nie masz żadnej szansy:neutral:.
malutki_21
31-05-2009, 19:24
dobra dzięki panowie za rade, temat uważam za zamknięty, pozdrawiam ;-)