Zobacz pełną wersję : Gdzie w sobotę w warszawie sklep foto, szukam osłony lcd ??
potrzebuję kupić "na gwałt" osłonę na wyświetlacz. Z tego co widzę, większość sklepów jest nieczynna w sobotę.
Dzięki za porady, jeśli w Waszej okolicy (w-wa) znajduje się czynny w sobotę sklep foto, to podeślijcie cynk.
A może ktoś ma do sprzedania osłonę na wyświetlacz ? (nową)
Wyszukiwarka nie wyrzuciła mi podobnego tematu.
O mein Gott :!: ...... :shock: ...... Vitez gdzie jesteś :?:
Jago, masz coś do przekazania ?
giełda, ale to w niedzielę
sbogdan1
30-05-2009, 10:42
To coś masz chyba z przeglądarką ,wystarczy w google wpisać ,,Szklana osłona LCD - C/N xx/xxx D,, i gotowe , odrobina wysiłku i po sprawia ....
To coś masz chyba z przeglądarką ,wystarczy w google wpisać ,,Szklana osłona LCD - C/N xx/xxx D,, i gotowe , odrobina wysiłku i po sprawia ....
Wyobraź sobie że się wysilałem od rana i doszedłem do wniosku:
"Z tego co widzę, większość sklepów jest nieczynna w sobotę. "
Co z reszta napisałem powyżej, odrobina wysiłku w czytaniu...
Dziękuję za "pozytywne chęci".
Armii Ludowej 12, Nowy Świat 66.
O mein Gott :!: ...... :shock: ...... Vitez gdzie jesteś :?:
Nie rozumiem... normalne pytanie, zadane w odpowiednim podforum, do 'zorientowanych w temacie/okolicy' od niezorientowanego który nie znalazł informacji.
Może specyfika tego podforum Ci nie odpowiada jago? Rozejrzyj się po innych wątkach - są w bardzo podobnej konwencji, bo dokładnie temu służy to podforum 'gdzie kupię to i to' .