Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Plfoto

bejrut
28-05-2009, 05:15
Jedni pisza ze zeszlo na psy inni ze jest okey. Co sadzicie o tym portalu?
Ja osobiscie lubie ten portal i czesto lustruje i musze przyznac ze jakos narazie nie ogladam innych.Mozna tam wylowicz czasem niezle perelki.

bebesky
28-05-2009, 08:15
o ile dobrego zdjęcia nie zamieści ktoś kogo nie lubią tzw. moderatorzy - wtedy to zdjęcie widać bardzo krótko. Ale podobno jest z tym już znacznie lepiej niż kiedyś.
Co do zdjęć to moim zdaniem przeważają zdjęcia takie, które mi się nie podobają :) całkiem beznadziejnych (w mojej opinii) też jest tam mnóstwo. Oczywiście jest tam też dużo zdjęć świetnych. Co prawda wydaje mi się że coraz mniej jest totalnego "badziewia" (w mojej opinii) ale i tak uważam że inne galerie trzymają lepszy poziom.
Co do ludzi i panujących tam porządków - moim zdaniem znacznie gorzej niż tu :) Oj znacznie gorzej.
Co do oceniania zdjęć - w większości bagno. Kolesiostwo rozwinięte na poziomie PZPR a nawet go przewyższającym. Z tego co zauważyłem akcje odwetowe w stylu ty mi źle oceniłeś to ja tobie też źle ocenię i kolegów namówię żeby też ci źle ocenili, były na porządku dziennym.
Dla wyjaśnienia - nigdy tam nie miałem żadnego zdjęcia a wnioski moje wynikają z obserwacji i czytania opinii i forum. Co prawda było to jakiś czas temu ale wątpię by ludzie nagle się zmienili w swoich zachowaniach.

irider
29-05-2009, 20:01
mi się na plfoto nie podoba brak wyboru przez userow, nie podoba sie moderatorom - to nie zablysniesz :( spolecznosc powinna sama wyciagac to co dobre :)