PDA

Zobacz pełną wersję : zakup CS4 na Allegro

piotrr
18-05-2009, 12:45
Witajcie, proszę o podpowiedź -czy można bezpiecznie kupić coś takiego? :http://allegro.pl/item634932660_adobe_photoshop_cs4_win_box_fv_nowy_ pl.html

Bombee
18-05-2009, 15:02
Ma licencje europejska i dostajesz f-re. Moim zdaniem nie ma sie czego obawiac.
Problem jest z Adobe-m przysylanym/przywozonym ze stanow - w europie nie masz wsparcia technicznego (hot line z Adobe PL) i wszystkie problemy techniczne musisz wyjasniac z Amerykanskim wsparciem.

edit:
zadzwon tutaj: 0 22 8408015 od 9-17 7 dni w tygodniu (obsluga klienta Adobe PL) i sie dopytaj dokladnie. Powinni udzielic info.

piotrr
18-05-2009, 23:06
dzięki, faktycznie u źródła najlepiej. Obawy moje wzbudził dziwny komplet czyli CS z upgradem mający dać w efekcie CS4 PL..no kto wie może i tak to działa.Thx anyway ,pozdrawiam

mk307
18-05-2009, 23:35
Działa i to bezproblemowo, możesz każda wersję CS od I, zupgrejdować do ostatniej na to pozwala licencja, tylko kwestia cenowa zostaje, bo wiadomo że każda wersja nawet starsza kosztuje z upgradem prawie tyle samo co nowa. Nielada sztuką jest kupić CS bez wersji EXTENTED, bo wiadomo że cena jest sporo mniejsza.

dariog
28-07-2009, 01:36
Co to za wersja za takie pieniadze i to BOX??

moze ktos sie pomylil albo cos jest naciagane..

http://www.allegro.pl/item699049180_mega_okazja_adobe_photoshop_cs4_win_ ret_ie_ang.html

pozdrawiam

MM-architekci
28-07-2009, 10:13
OEM nie ma wiec...

Cena podejrzanie niska , nawet jak ciagniety z USA w sumie , bez f-ry pewnie , niby to bedzie legal , chociaz licencja chyba wazna jest w USA ( o ile tam kupiony )

Krzychu
28-07-2009, 11:59
Licencja z US jest wazna gdziekolwiek na swiecie, tyle ze tam CS4 kosztuje powyzej $600...

Tasma
31-07-2009, 10:07
Kiedys zdazylo mi sie kupic CS3 w wersji z USA na allegro. Za cene wersji pelnej w pudelku z wersji pelnej dostalem plyte i numer do upg (pisalem o tym na forum kilka miesiecy temu). Cala sytuacja kosztowala mnie sporo nerwow. Dziesiatki rozmow telefonicznych z Adobe w USA a pozniej w GB. W koncu przyslano mi wlasciwy numer. Sprzedawca wypial sie calkowicie i zasugerowal ze probuje go oszukac. Po tej "przygodzie" ja na pewno nie kupie juz PS'a na allegro sciaganego z USA i odradzam to wszystkim.

Pozdrawiam

dariog
02-08-2009, 00:02
..czyli lepiej dac sobie spokoj, z tego co piszecie to musi byc jakas podrobka, bo nikt przy zdrowych zmyslach nie sciaga czegos z usa by to sprzedac taniej!

pozdrawiam

mk307
19-09-2009, 08:37
Jeżeli chcecie uzyskać konkretne informacje na temat produktów Adobe to polecam stronę graficzne.pl, osoba kontaktowa udziela zawsze treściwych informacji, doradzi, mogę stwierdzić po sobie, że uzyskałem wszystkie odpowiedzi na pytania i telefoniczne i gg, mają również swoje konto na allegro.