Zobacz pełną wersję : [Kraków]Spotkanie Canon
Nie wiem czy było.
http://www.foto.com.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=214:spotkanie-canon&catid=143:kalendarium&Itemid=191
Robert Dy
11-05-2009, 13:49
Dzięki za info.
Bardziej szczegółowy program:
http://www.sauer.com.pl/zaproszenie.html
madallenka
11-05-2009, 18:50
kurcze, szkoda, że o takiej chorej porze.. ;/ W pracy jestem :(
kurcze, szkoda, że o takiej chorej porze.. ;/ W pracy jestem :(
Dokładnie ta sama sytuacja :/
Po mimo chorej pory, to czy ktoś z Was planuje podejść???
bierhoff
11-05-2009, 21:40
Nie, no pora idealna! W sam raz, żeby się nikt nie pojawił. Zależy im, żeby było jak najmniej osób? Bez sensu, a szkoda.
Robert Dy
11-05-2009, 21:41
Ja będę.
Ja będę.
Mam duże szanse, żeby się pojawić. Akurat mi się wolne przytrafiło:)
Dosyć ciekawie to wygląda ale czy nie będzie tłumów zwabionych okazją otrzymania pamięci SD ;)? Pora faktycznie kolidująca z normalnymi zajęciami.
Dosyć ciekawie to wygląda ale czy nie będzie tłumów zwabionych okazją otrzymania pamięci SD ;)? Pora faktycznie kolidująca z normalnymi zajęciami.
się okaże, czy kwestia otrzymania pamięci będzie na tyle dopingująca??
Myślę, że kto będzie miał czas i okazje to podejdzie. Gdyby taki gadżet był rozdawany 5 lat temu, lub teraz rozdawali 32 GB, to może;)
Ja powinienem być... nawet zaproszenie dzisiaj odebrałem.
J.
bierhoff
13-05-2009, 23:37
Pozazdrościć ;-)
To zaproszenia na ta imprezę obowiązują?
Robert!
Pochwal się jak było na tej imprezie skoro już się na nią wybrałeś.
Robert Dy
18-05-2009, 23:22
Ogólnie fajne formuła spotkania, ale…
Wstęp był dla każdego. Ludzi przyszło sporo, zaproszenia dostały dwie szkoły. Rozłożyło to nieco spotkanie. Warunki nie pozwoliły na spokojne przetestowanie sprzętu. Jak dla mnie trochę za dużo było teorii o oprogramowaniu DPP, który notabene używam. Ze względu na ilość osób, część praktyczna ograniczona czasowo. Brawa dla wytrwałej modelki i krakowskiego mima (upiór z latarnią), za świetnią jak zwykle charakteryzację. Fotki (akty) przesłałem je do autoryzacji, jak będzie zgoda to coś wrzucę na forum.
Moje zdjecia sa tutaj http://www.canon-board.info/showthread.php?t=47733
J.
Ogólnie fajne formuła spotkania, ale…
Wstęp był dla każdego. Ludzi przyszło sporo, zaproszenia dostały dwie szkoły. Rozłożyło to nieco spotkanie. Warunki nie pozwoliły na spokojne przetestowanie sprzętu. Jak dla mnie trochę za dużo było teorii o oprogramowaniu DPP, który notabene używam. Ze względu na ilość osób, część praktyczna ograniczona czasowo. Brawa dla wytrwałej modelki i krakowskiego mima (upiór z latarnią), za świetnią jak zwykle charakteryzację. Fotki (akty) przesłałem je do autoryzacji, jak będzie zgoda to coś wrzucę na forum.
Myślę, że ze względu na właśnie ilość osób i to w dodatku młodych, prowadzący zdecydował pociągnąć dość długi wywód na temat DPP (trafili się potencjalni Klienci). Ponadto przyglądając się z drugiego rzędu sesji z modelami, miałem okazję posłuchać ich komentarzy i oceniam że naprawdę niewielu z nich pracuje na canonie a pokaz zrobił na nich dość duże wrażenie.