Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Macie jakies smieszne historie zwiazane z fotografowaniem!!??

C41photocrew
29-07-2005, 10:12
:) chodzi mi o jakies smieszne zdarzenia :)

Opowiadajta:)

Riccardo
29-07-2005, 10:15
:) chodzi mi o jakies smieszne zdarzenia

ostatnio koles na wyjezdzie firmowym podszedl do mnie i pyta co masz za aparat?
Ja na to - 350tke, chcesz zobaczyc?
- nie, znam ten model
Pare minut pozniej przy piwku - sluchaj, a co masz w srodku - slajdy? negatyw? ;)

Slaw
29-07-2005, 10:37
:) chodzi mi o jakies smieszne zdarzenia :)

Opowiadajta:)

W Bulgarii jakies 5 lat temu w jednym z klasztorów oczywiscie wbrew zakazowi trzepnalem pare zdjec bez lampy. Oczywiscie od razy usiadla mi na karku jakas czarna labedzica z przemozna checia zabrania filmu. Zdjecia robilem oczywiscie SONY 717. Dalem jej aparat do raczek z prosba by sobie sama wyjela. Meczyla sie chyba z 15 minut z otwieraniem wszystkich klapek az w koncy zrezygnowala z pytaniem gdzie ten cholerny film. Wytlumaczylem jej, ze ten aparat to cyka fotki i wysyla bezposrednio przez Satelite do mojej zony.
Wkurzona poszla sobie mruczac cos na ksztalt Zachodniej zgnilizny moralnej.
PS. A zdjecie oltarza bomba :)

C41photocrew
29-07-2005, 10:48
hehehhe:)
a ja sie kiedys wybralem na fotki na wioski male:) no i jade jade jade i na wzniesieniu (byla zima) stala chata dziurawa zawalone sciany itd...no to STOP wziolem soebie CONTAX'a 645 i do roboty...ustawilem sobie piknie:P ustawialem sobie przyslone (pamietam:P) a tgu nagle wylecial jakis dziadek (z tej rozpadajacej sie chaty...kurde nie widzialem ze dymek sie wydobywal z psełdo "kominka") z laska wyhmachując pozdrawiając mnie polska polszczyzna i "zapraszał mnie na kawe:P" chcialem jeszcze KU POKRZEPIENIU SERC zrobic fotke ale jeszcz nie mialem plytki wyjętej z aparatu:/ (sredni format) wiec trza bylo brac nogi za pas aparat pod pache i w dluga...tle ze snieg sie nagle się zrobil miekki i wpadlem po kolana...o malo co pan wymachując y laska i wrzeszczący "JA JESTEM NEMCEM" mnie nie zdzialil swa maczuga...