Zobacz pełną wersję : Slub - plan, scenariusz
Mam prośbę, może ktoś pamięta, kiedyś ktoś opublikował taki plan minimum (jeśli dobrze pamiętam) - scenariusz focenia ślubów. Nie mogę odnaleźć w swoich zakładkach. Może ktoś pamięta? Z góry dzięki.
Podejrzewam że pytasz o ślub kościelny rzymskokatolicki?
Kup Lustrzanka Nr 1(6)/2009 oraz książeczkę "Fotograf i kamerzysta w czasie sprawowania liturgii" .
i naucz sie na pamięć bo bez tego ani rusz...;):mrgreen:
Kup Lustrzanka Nr 1(6)/2009 oraz książeczkę "Fotograf i kamerzysta w czasie sprawowania liturgii" .
tylko się na zdjęciach z tego numeru nie wzoruj bo hmm... nie są z pierwszej ligi fotografii ślubnych..
Viteza żarty trzymają, całkiem serio to w wątku na canon boardzie o foceniu ślubów ostatnio czytałam cały scenariusz wraz z tym jaki plan ustawienia aparatu dla danego kosciola mial jeden chłopak, miało to ręcę i nogi. W tym wątku też wymienione były tzw. MUST HAVE.
tylko się na zdjęciach z tego numeru nie wzoruj bo hmm... nie są z pierwszej ligi fotografii ślubnych..
Nie mówię o zdjęciach. Jest tam ładnie minuta po minucie opisane co warto zarejestrować w czasie ślubu kościelnego.
A we wspomnianej książeczce jest opisane to samo ale z punktu widzenia danego sakramentu, czyli co od strony liturgicznej (duchowej) jest ważne jako pamiątka danego sakramentu.
Nie mówię o zdjęciach. Jest tam ładnie minuta po minucie opisane co warto zarejestrować w czasie ślubu kościelnego.
A we wspomnianej książeczce jest opisane to samo ale z punktu widzenia danego sakramentu, czyli co od strony liturgicznej (duchowej) jest ważne jako pamiątka danego sakramentu.
Ale ja to widziałem gdzieś tu u nas, chodzię o taką listę rzeczy (żeby nie zapomnieć ;-) zakładanie czerwonych majtek, czohranie fryzurki, obrączki na tacce, błogosławieństwo rodziców, wkładanie obrącek itd...
Viteza żarty trzymają, całkiem serio to w wątku na canon boardzie o foceniu ślubów ostatnio czytałam cały scenariusz wraz z tym jaki plan ustawienia aparatu dla danego kosciola mial jeden chłopak, miało to ręcę i nogi. W tym wątku też wymienione były tzw. MUST HAVE.
Tu u nas to było?
Sergiusz
02-04-2009, 19:15
https://canon-board.info//brak.gif
źródło (http://img102.imageshack.us/img102/7634/asas.jpg)
W artykule zdjęcia są z pierwszego ślubu a nie z pierwszej ligi. To artykuł o pierwszych krokach. I do tego druga część.