Zobacz pełną wersję : Interpretacja testu na ff/bf
Zrobiłem dzisiaj w moim Canonie 350d z obiektywem Tamron 28-75 test na ff/bf.
Przy ogniskowej 75 mm mam f/f ca 4 mm. Czy jest to duzo, czy aparat wymaga regulacji?
Pozdro
Pawel
4 mm ????
ciesz sie sprzetem i rob zdjecia a testy domowe przerob na makulature. Masz fajny aparat, fajny obiektyw i nie doszukuj sie w nim na sile wad - do zdjec marsz :) :) :)
hekselman
24-07-2005, 14:15
NIE! - masz sprzęt "do bani"...daj zarobić serwisowi! ...ufff....oczywiście żartowałem :-)
hehe lepiej daj mi, po co do serwisu? :]
Człowieku !!! Sprzedaj tego Tamrona !!! Taki f/f - TO JEST NIE DO PRZYJĘCIA :!:
P.s. Jak co to znam kogoś kto skupuje taki złom a w dodatku i dużo płaci !!
Jak co to wal śmiało na priva.
zdjęcia a nie testy robić :)
Odpuście mi już. Wygłupiłem się z tym pytaniem. Byłem chory (przeziębienie) i z nudów zacząłem testować aparat, zamiast focić. Pozdrawiam grupowiczów.
Paweł
chetnie kupie hehe szkielko z tak ogromna wada :) oczywiscie za bezcen
Panowie luzik - coś ostatnio atmosfera gęstnieje i nerwy bez sensu - przecież fajnie jest sami kiedyś mieliśmy podobne pytania - Sprawdz sobie swój aparat w praktyce jeżeli coś nie tak zawsze możesz ustawić za 120 pln - może będziesz spokojniejszy
hekselman
27-07-2005, 23:53
Odpuście mi już. Wygłupiłem się z tym pytaniem. Byłem chory (przeziębienie) i z nudów zacząłem testować aparat, zamiast focić. Pozdrawiam grupowiczów.
Paweł
Paweł - jak tu trafiłeś - jesteś wśród swoich!Nikt cię nie dręczy -po prosu: FOĆ - i nie zapominaj: Canon is the best! - Tamron: niekoniecznie:-)))))))))))