Zobacz pełną wersję : 5D RAW z 85/1.8
Mam prośbę.
Czy mógłby ktoś wystawić RAW-a z 5D i 85/1.8 na f1.8
- najlepiej portret w naturalnym świetle ?
Ewentualnie również z 100/2 na f2 ? Treść j.w.
jesli bedziesz jeszcze potrzebowal daj znac
Nie wiem dlaczego takie sample nie są udostępniane publicznie.
Nie wiem dlaczego takie sample nie są udostępniane publicznie.
ano temu że taki RAW sobie waży ze 14 Mb i jak dużo ludzi ściąga to transfer błyskawicznie znika.. jak do tego dodasz inne szkiełka i puszki (plus wariacje w stronę przysłon i iso) to się robi już dużo tego
Można wrzucić na rapida, czy inny serwis.
W konkretnym przypadku autorowi nie zależy na wszelakich iso i przysłonach, tylko na paru samplach @1.8 :]
Można wrzucić na rapida, czy inny serwis.
W konkretnym przypadku autorowi nie zależy na wszelakich iso i przysłonach, tylko na paru samplach @1.8 :]
w tym wypadku tak - ale zadałeś pytanie bardziej ogólnie i autor na priv dostał co chciał, a jakby tak wystawić gdzieś na swoim to 100 osób sciągających robi już 1,4 Gb ;) - a na rapidzie można owszem tyle że różnie tam bywa.. u mnie na serwerze same moje zdjęcia które mam na CB zjadają miesięcznie 1.5 Gb - tyle że mam to na swoim serwerze i łączu firmowym gdzie z transferem nie mam problemu bo sam sobie nim administruję ;)
He, he arturs dobrze pisze. Mnie tak zniknęło 1 GB w tydzień, jak wrzuciłem sample z 5D, c28 1.8.
Rapidy, megauploudy itp, itd. są dyskusyjne, bo linki tracą aktualność (jak nie posiada się konta premium).
Jakby co - to dysponuję takowymi, ale nie w naturalnym świetle.
colinSTi
03-03-2009, 21:12
Moge udostepnic miejsce na swoim serwerze, ale bez przesady :)