Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : PS CS2 + akcje

Maciej
14-02-2009, 15:05
Panowie!! Nie mogę sobie poradzić :-( Ściągnąłem sobie akcje 10DFinishers i odpaliłem ją w PS ale zamiast automatycznie i szybko wyostrzyć zdjęcie to PS zatrzymuje się przed każdą operacją i każe mi potwierdzać.
Jak to wyłączyć i gdzie ??

tantal
14-02-2009, 15:51
Nie mam akurat cs2, ale pewnie podobnie: w panelu actions obok nazwy akcji (po lewej) jest ikonka dialog on/off do odznaczenia.

Maciej
14-02-2009, 16:07
No niestety nie ma takiej ikony - przeszukałem wszystkie możliwe opcje i nic

Elajasz
14-02-2009, 19:00
u mnie w PS2 jest znaczek krateczka do odhaczenia obok każdego kolejnego kroku akcji. Jezeli tego nie masz, to nie wiem. Zawsze mozesz sie raz przemeczyc i nagrac ta akcje wykonujac ja krok po kroku i bedziesz mial problem z głowy :)

jchyra
19-02-2009, 23:44
W górnym prawym rogu okna Actions masz trójkącik, który rozwija menu. Sprawdź tam czy:

1) jest nie aktywny "widok klawiszy/butom mode". Jeśli tak, to musisz mieć z lewej strony obok nazwy akcji dwa okienka drugie odpowiada za wyświetlanie okna dialogowego. Jeśli jest aktywne PS za każdym razem zapyta Cię o potwierdzenie albo zmianę ustawień. Jeśli jest puste, zadziała zgodnie z zapisem akcji/zadania.

2) W opcji Playback Options nie masz aktywnej opcji Pause For [__]. Może jakimś dziwnym trafem masz tam wpisaną dużą liczbę, ale na 99% nie bo twój problem leży nie w prędkości a raczej w otwieraniu się okienek dialogowych.

Tezet-gdynia
20-02-2009, 00:37
a moze ta akcja poprostu w kazdym kroku "tlumaczy" co robi i jak uzyskac dobre efekty ?