Zobacz pełną wersję : Wasiaware-jak wgrać do aparatu
cYgII0000
15-07-2005, 19:23
Mam problem z wgraniem firmware do aparatu.Nie moge przekopiować do głownego katalogu CF-a.
TommyTheCat
15-07-2005, 19:38
a) nie ten dzial :)
b) sciagnij org firmware ze strony canona
c) rozpakuj i podmien w nim plik *.fir na ten z wasi
d) podlacz aparat z naladowana bateria
e) uruchom execa
Nie moge przekopiować do głownego katalogu CF-a.przyznam ze nie bardzo rozumiem w czym problem :neutral: Jak to nie mozesz? Co? Copy paste albo drag and drop nie dziala? Nie wiem o co masz na mysli piszać "nie moge przekopiować".
Mam problem z wgraniem firmware do aparatu.Nie moge przekopiować do głownego katalogu CF-a.
A uzywasz czytnika kart CF czy probujesz wgrac firmware na karte CF siedzaca w aparacie podpietym do kompa?
cYgII0000
16-07-2005, 11:46
NIe mam czytnika.Drag and drop nie idzie.Ale chyba wiem o co chodzi.Musze sciagnac firmware CAnona i podmienic plik??
NIe mam czytnika.Drag and drop nie idzie.Ale chyba wiem o co chodzi.Musze sciagnac firmware CAnona i podmienic plik??
tak wałaśnie trzeba zrobić, a tak apropos kus sobie czytnik CF duża różnica w szybkości niż kopiowanie przez aparat
cYgII0000
16-07-2005, 12:31
czyli co bez czytnika lipa???
Tomasz Golinski
16-07-2005, 14:13
Przeczytaj pierwsza odpowiedz w koncu.
Przepraszam , że odkopuje tak zakopany temat ale nie znalazłem odpowiedzi na nurtujący mnie problem. Nie mogę zmieniać ustawień w funkcjach Wasi. Jak jest ustawiona na język angielski jest ok, jak na język Polski/Niemiecki to jak chcę potwierdzić zmianę funkcji przyciskiem SET to wraca na standardową :neutral: Miał ktoś taki przypadek czy jestem skazany na wersję ang :(