Zobacz pełną wersję : Warsztaty fotograficzne Apple, BEiKS, Canon i Hensel pod patronatem SwiatObrazu.pl
http://www.swiatobrazu.pl/warsztaty_fotograficzne_apple_beiks_canon_i_hensel _pod_patronatem_swiatobrazupl.html
koszt warsztatów 2000zł netto. Czy to odpowiedni wątek na reklamę płatnych warsztatów?
koszt warsztatów 2000zł netto. Czy to odpowiedni wątek na reklamę płatnych warsztatów?
Nie pierwszy, nie ostatni, nie jedyny wątek o warsztatach płatnych w tym podforum.
Ja nie mam w tym udzialow, znalalem to podsylam
Chyba ktoś się w tym świecie obrazu nie wyspał! :mrgreen:
Dzień pierwszy:
Celem będzie poznanie przez uczestników całego systemu EOS, praktycznych umiejętności wykorzystania wszystkich funkcji aparatu. Zastosowanie i porównanie obiektywów. Wykorzystanie lamp błyskowych.
Temat
Cyfrowe lustrzanki EOS
Prezentacja aktualnych modeli, porównanie, sposób działania
Obiektywy
Omówienie poszczególnych modeli, porównanie różnych ogniskowych
Lampy błyskowe Speedlite i pozostałe akcesoria
Współpraca z lampami błyskowymi, funkcje specjalne lamp. Pozostałe akcesoria i ich zastosowanie.
Funkcje specjalne
Omówienie i praktyczne zastosowanie wszystkich funkcji specjalnych w aparatach
Techniki fotografowania
Tryby fotografowania, AF, ekspozycja, balans bieli, Style obrazów
Czyli dzień brandzlowania się stroną canona i instrukcją do aparatu za jedyne 666zl! Bomba, gdzie się można zapisać? :shock:
Też mi się podoba :):)
Dobra cena za tłumaczenie instrukcji z polskiego na nasze:):)
Naked.Photo
10-02-2009, 12:59
Czyli dzień brandzlowania się stroną canona i instrukcją do aparatu za jedyne 666zl! Bomba, gdzie się można zapisać? :shock:
No przecież jakoś trzeba sobie radzić - kryzys mamy - a na wszystkim można [próbować:p] zarabiać...
Wszystko zależy od inteligencji odbiorcy - ciekawe jaką obmyślili grupę docelową :?::p
Zamożna i nie rozgarniętą.... choć ja tak z zazdrości że nie mam takiej kasy do wywalenia ;)
a ja mysle ze to moze byc ciekawe...
to maja byc warsztaty dla profesjonalistow...
mysle ze polowa z nas nie przeczytala instrukcji nigdy do konca :)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
strona wyglada profesjonalnie
www.szkoleniafoto.pl
Naked.Photo
10-02-2009, 14:38
mysle ze polowa z nas nie przeczytala instrukcji nigdy do konca :)
Szczerze - 3 dni temu przestawiałem sprzęt w szafie i pomyślałem - zajrzę sobie do instrukcji - porównam praktykę z tym co napisali...
I nic ciekawego, nowego, czy odkrywczego... Chciałem doszukać info o jednym trybie - konkretów jak na lekarstwo...
Sprzęt każdy musi poznać po swojemu, w praktyce, najlepiej na błędach [cudzych lub własnych] - nie wiem czy takie zbiorowe warsztaty ułatwiają sprawę...
Pozdr!
No faktycznie - macanie jedynki i instrukcji od takowego jest cholernie rozwijające fotograficznie, chwile potrzymasz i nagle jesteś Ansel Adams. Idź sobie.
http://canon-board.info/showpost.php?p=603047&postcount=5
Chyba organizatorzy się zarejestrowali :mrgreen:
Kompletny amator(via program dnia pierwszego) w życiu nie zapłaci 2000zł za trzydniowe warsztaty bo za tyle to ma kilka semestrów w dobrych szkołach fotograficznych.
Profesjonalista który może i by tyle zapłacił nigdy nie wybierze się na warsztaty na których uczy się rzeczy banalnych, oczywistych i generalnie niewartych uwagi.
Tyle, ktoś chyba nie do końca przemyślał sprawę programu.
Chyba organizatorzy się zarejestrowali :mrgreen:
Kompletny amator(via program dnia pierwszego) w życiu nie zapłaci 2000zł za trzydniowe warsztaty bo za tyle to ma kilka semestrów w dobrych szkołach fotograficznych.
Profesjonalista który może i by tyle zapłacił nigdy nie wybierze się na warsztaty na których uczy się rzeczy banalnych, oczywistych i generalnie niewartych uwagi.
Tyle, ktoś chyba nie do końca przemyślał sprawę programu.
Amator zapłaci 2440 bo sobie VATu nie odliczy, cena 2000 to dla profesjonalistów.
Program jak program, tyle że cena jest z sufitu. Chcą dogonic cenowo warsztaty NG.
J.
Mogłaby być nawet z wyjściem do teatru wliczona ale niestety program jest merytorycznie nieadekwatny do ceny....
Pozdrawiam
Interesujący wysyp świeżo założonych niedawno kont byle tylko popluć w konkretnych wątkach. A to w wątku o serwisie i Canon Polska... a to w wątku tutaj.
Osoby, którym się nudzi i zakładają takie konta byle tylko sobie ulżyć niech wiedzą, że moderatorom nigdy się nie znudzi czyszczenie forum z tego typu frustratów.
Vitez, przeciez jakis odzew organizatorów/sympatyków musi byc ;] czepiiiiaaasz sssieee ;]
crislasek
11-02-2009, 23:57
Jak mam być szczery chętnie bym się zapisał ale jeżeli kogoś stać na taki sprzęt to albo długo w tym siedzi i nie będzie słuchał teorii którą na pewno ma opanowaną. A woli poznać kruczki i nowe pomysły co zrobić aby zdjęcie było lepsze. Na 100% gdyby zebrać kilka naprawdę dobrych ludzi z tego forum to zrobili by lepszy i bardziej odjazdowy pokaz fotografii niż oni. A jeśli chodzi o sprzęt to wolę na własnym się uczyć co jestem w stanie z niego wycisnąć i tyle ;)
Pozdro
Dzis dostaliśmy tą ofertę i my czyli grupa foto zgrupowana pod szyldem asfalt (www.asfalt.net.pl)
na maila imiennie do każdego poszło koszt 1790 + jakies tam znizki np: na grupę od 2 osób. Czyli jakby cena spadała bo wspominacie o 2000. Ciągnie, ciągnie chęć pomacania całego systemy w sensie komplet studyjny i sprawdzenia go w pracy, blokadą jest jednak cena nadal za wysoka ;).
pozdrawiam